Beta ve Gamma için konfi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELI•VAR tarafından 25 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELI•VAR

DELI•VAR User

Arkadşlar yarın beta ve gamma kapısına giricem konfi önerir misiniz?

2. Merhaba ,

Protegit'lere kadar ;

1. Konfigürasyon :
    Gemi : Full Lazer + 5 hız + 10 Kalkan / Droit'ler : Full Lazer

2. Konfigürasyon :
    Gemi : Full Lazer + 15 hız / Droit'ler : Full Kalkan

Protegit'lere geçmeden x-1 haritanıza geçip ;

1. Konfigürasyon :
    Gemi : Full Lazer + 12 hız + 3 Kalkan / Droit'ler : Full Lazer

2. Konfigürasyon :
    Gemi : Full Lazer + 12 hız + 3 kalkan / Droit'ler : Yarısı Lazer yarısı Kalkan

İyi forumlar.

3. DELI•VAR

DELI•VAR User

çar 25 lf3 7 bo2 37 arge venom sentinel goli gammayı bu konfiyle geçer miyim

4. takemyhard

takemyhard User

37 arge ama gamayı nasıl yaparım diyemi düşünüyosun???o_O

5. Merhaba ,

Genel olarak işe yarayan bir konfigürasyondur. Eğer tamamen full durumdaysa daha farklı konfigürasyonda kullanılabilir.

Deneyiminiz varsa Vengeance ile de yaparsınız fakat süresi değişir. Goliath ve Sentinel tasarımı ile yaparsınız sanırım. :)

İyi forumlar.

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  6. birader kami3 varsa. protegitlere hiç lazer harcama ha bire kami at. bn betayı yaparken protegitlerde full hız full kalkan konfide girdim. ha bire kami3 attım beta protegitlere 5 kamide hepsi köşeye gitti.
    protegitlerden önce modumun dedigi konfiyi kullan.

7. tiaremy94

tiaremy94 User

Kami 3 varsa protegitleri ve tallinleri lazer harcamadan kesersin

8. DELI•VAR

DELI•VAR User

kardeşim betada zorlandım o yüzden endişem var

var kami3 öyle yapcam bende

tamam teşekkürler öyle yapıcam bende

goliyle daha hızlı mı olur?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2014
  9. BonusRasta

BonusRasta User

bo2 çok az ondan zorlanmış olabilirsin

DELI•VAR bunu beğendi.
  10. takemyhard

takemyhard User

kapılarda donanımın varsa zorlanmazsın...yoksada mod'un önerdiği konfilerle geçersin biraz uzun sürer ama geçersin...kami3 varsa işin dahada rahat olur...seni sadece progeditler zorlar....ben bu sabah alfa yaptım 30 dakika kadar sürdü...spectrum bile kulanmadım...ins kalkanla hallettim...gama yaparkende spectrumla yapıyorum en zor bölümleri geçmek 15 dakka sürüyor...sana kolay gelsin...

DELI•VAR bunu beğendi.
  11. DELI•VAR

DELI•VAR User

prolar zorladıbetada en çok zaten zetaya kolay diyorlar gerçekten öyle mi havoç çıkarmaya çalışcam bu hafta

12. tiaremy94

tiaremy94 User

Zeta'nın kolay olmasının sebebi yaratıklar üzerine çullanmıyor sıra sıra geliyor.

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 ve DELI•VAR bunu beğendi.
  13. melih

melih User

bo2lerin yetersiz baya zorlanırsın

DELI•VAR bunu beğendi.
  14. zeta çok kolay. sadece zorlanacagın bir kısım var oda son 2 kısım. boss sibelonit uber sibelonit. uber kris boss kris geliyor burda zorlanırsan zorlanırsın. gerisi çok kolay

DELI•VAR bunu beğendi.
  15. DELI•VAR

DELI•VAR User

arkadaşlar yeni güncelleme mi geldi kapıda ben kaç kere denedim alphada kami3 atamıyorum

16. tiaremy94

tiaremy94 User

Bildiğim kadarıyla öyle birşey yok 10 dakika önce zeta yaptım kami atabiliyordum supporta bildirin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.