Beta ve Gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ölümsüzdragon- tarafından 4 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar beta ve gammayı yapacağım size danışmak istiyorum yaratıkları kolayca kesmek için yani kristallon ve sibelon gibi güçlü olanları yok etmek için nasıl bir yol izlemeliyim elitsiz kolay kesebilir miyim x1 ile 8-9 k vuruyorum
    Envanterim :
    full lf3 full bo-2 full elit hız jeneratörü full iris ve içlerinde full lf3 var pet kami 2 tamir modülü yok
    venom ve aegis var destekler hasar darbe ve kalkan var ve bir diğer danışmak istediğim konu bu envanter ile lambda kapısı yapılabilir mi

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

1 konfinizi tamamen kalkan yapıp (irisler dahil) yaratıkları bir arada tutup içinize girdikten sonra kamikaze atarak köşeye gönderebilirsiniz. Ama dikkatli olmalısınız patlamamanız gerekiyor. gama ve betada belirtiğiniz npc ler yoğun hasar çıkartıyor. Eğer bunu yapamayacağınızı düşünüyorsanız mutlaka lazer sıkarak kesmeniz gerekecek :)

İyi Forumlar.

3. teşekkürler peki kristallon vb yaratıklar elitsiz kesilebilirmi bu envanterle ve lambda yı kolayca yapabilirmiyim

4. .LAZER.

.LAZER. Guest

Merhaba,

Yapılması zor olsada,Sadece biraz sabır ve dikkat istiyor.

Özellikle büyük yaratıkların vuruş menzilleri daha uzadıkça,yaratıklara yaklaşıpta vurmanız gerekiyor.İşaretleme ve dönme esnasında dikkatli olmanız lazım.

İyi Forumlar.

5. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz.

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Yardımcıolan arkadaşlar için teşekkür ediyorum.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.