Beta yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve βlαcκåzƦàîl™[¢®m™] tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemim:
    ful lf3 8iris 2lf4var 6bo2 4elit hız gerisi yarı elit olan pet kami 1 var argelerim kalkan enerjisi 5/5 kell avcısı1 1/2 gemi gövdesi 1/2 depocuya bastım 1 tane ısı arayıcısıda 1/5 x2 x3 fazla kullanmak istemiyorum ama 50k x2 15kx3 13ksab 6kx4 var yapabilirmiyim ?

eksik bişe varsa yoruma yazın şimdiden sağolun iyi forumlar bide enforcerlemi girmeliyim bastionlamı

2. argeni 24 ddiz talona enforcer kami atcagın yerler bastion son bolum bol kami ile geç yartıkları bekleme kristalinde ve protegite
    kami hemen at onlara en az kami 2
    kristalinde butun dalgaları bekleme

3. Merhaba ,

Şu anda B0-2 sayısı yetersiz ve kalkan gücü az olur diye tahmin ediyorum. Çok zor değil ama Alfa'dan zor Gama'dan kolay bir kapıdır. Bana kalırsa bir süre girmeyip B0-2 sayısını arttırmaya çalışın.

İyi forumlar.

4. modum peki bo2leri 15 yaptıktan sonra patlama şansım varmı ?

ve rahatlıkla yapabilirmiyim

5. Merhaba ,

8 iris varsa en az 16 tane B0-2 gerekiyor. Bir tarafı full lazer yaparak vuruş ağırlıklı yaparsanız diğer tarafı full hız droitlere full kalkan yaparsınız. Gerçi herkesin kendine göre taktiği değişiyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.