beta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GeneraL-GrievouS tarafından 10 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar betada son hakda bağlantı kesildi demesi ile patlamıştm buray yazdim support a yazin denildi yazdim cevap geldi ona göre yebiden yazdim yine ayni cevap grldi cevap şu ;
    Merhaba,oyunlarımızı oyuncularımızın gereksinimlerine göre ayarlayabilmek ve geliştirebilmek için, oyuncularımızın görüşlerini almak bizim için çok önemli. Bu vesile ile her soruya anında cevaplandırmak için büyük uğraş veriyoruz. Yinede birkaç işgünü içerisinde cevap alamadığın zaman, bunu bize bir E-Mail ile bildir. Böyle hareket et: - Sorununun konusunu ve bilet numarasını yaz, bu araştırmamızı kolaylaştıracaktır. Örneğin: „CE: Bilet numarası 2014061010021555”Sorununun işlemini hızlandırmak için, lütfen bu bilgileri de ekle: - Oyun ismi ve gerekirse lisan- ÜYE-İD- Kullanıcı ismiSıkça sorulan sorular SSS bölümünde de cevabını buluyor. Veya oyununun yardım sayfasına bak, belki sorunun cevabını orada da bulabilirsin. Bigpoint-Support-Takımın
    Gerekli şekilde mail atıyorum bu geliyor hep ne yapayım ben nasıl bi mail atayım

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hafta sonu günlerinde atılan mesajlarda genelde bu şekilde ilk mesajınızın ulaştığına dair bir karşılık mesajı geliyor sizler hafta içi sabah 09:00 ile 17:00 arasında mesaj atarsanız daha sağlıklı ve daha hızlı açıklama mesajları alabilirsiniz aynı mesaj üzerinden bir kez daha soru sorabilirsiniz.

3. Bu mesajdan sonra başka cevap gelir mi?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet bu mesajdan sonra birde size sorunuza karşılk açıklama mesajı geliyor gün içerisinde yoğunluğa bağlı gelecek mesaj biraz zaman alabilmekte ama size kesinlikle bir mesaj daha geliyor.

5. gelen cevaplar hiçte aydınlatıcı şekilde değil çerezleri silin oyun oynarken virüs korumasını kapatın vs diyor bunların hepsini yapmıştım ben zaten

6. ayrlar gir oyuncu ismi kapt hamde fln apt + orta yap grafik

7. Oyun sorunundan dolayı bağlantı kopması yada donmalar vs olduğu zaman 48 saat içinde sistem geri vermektedir.

Size support'tan gelen mesaj sadece otomatik cevaptır iletildiğine dair.Yine yoğunluğa göre 48 saat içinde asıl cevap vereceklerdir.

Ama bana sorarsan kapı hakkını sistemden kaynaklı değilse vermeyecekler.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlarımızında dediği gibi sistem kaynaklı ise verilecektir supportun verdiği cevap esastır ve bizler bu konular dahilinde sadece fikir ve öneri verebiliriz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.