Destek Beta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrAbusive tarafından 19 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrAbusive

MrAbusive User

Bu işler şans diyoruz da insan yapımı hiç bir şeyde şans yoktur . Elbet bu parça olayını etkileyen bir şey var oyun içerisinde ( kordinat , harita , saat vb ) . Ben 2008den beri bu oyunu oynuyorum 1000 den fazla beta açtım ama böylesi yok . Yeni hesabımda beta açmaya çalışıyorum 1 aydır pala toplayarak . 46/48 kapı 1 aydır . 6000den fazla gg bastım şaka değil . Zetaya bassam 5 zeta açılırdı ama 46/48 duruyor kapı orda beni aç öyle geç diyor ama böyle bir şey olamaz . 6000 gg ye beta son 2 parça çıkmaz mı ? Alpha açık gamma açık 2 basıştan birinde kesin çarpan geliyor ama betaya parça tutmuyor bu nasıl iştir ben çözemedim . Kış etkinliği bilmem ne kapı oranlarını düşürdük diyorsanız sözüm yok ama buraya gelip şans mans demeyin lütfen .

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şans demeye devam ediyoruz.Galaksi basarken 5 li 10 lu olarak basmayı deneyin.Kapılarda sonlara doğru parça verme oranı biraz düşmektedir.Fakat yazdığınız rakam bana bir hayli fazla geldi.Yinede isterseniz ID numaranızla birlikte supporta başvurun.Yetkililerimiz hesabınızı bir incelesinler.

İyi forumlar.

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Alfa beta ve gama kapısı bir biriyle bağlantılır. Bastığınız gg ler hem alfa hemde beta ve gama için parça vermektedir. 3-4 alfa 2 beta ve 1 gama olarak döngü oluşmaktadır. Eğer ki kapıları haritaya yerleşitirmezseniz basmış olduğunuz gg ler sadece size lazer, günlük dosya, tamir kuponu ve nano gövdesi olarak geri döner. Kapı parçası almanız zor olur.

Keyifli Forumlar

4. MrAbusive

MrAbusive User

Banada bir hayli fazla geldi o yüzden buraya yazma ihtiyacı duydum .

Aslında bence yerleştirmessek parça çıkma olasılığının yükselmesi gerekiyor a b g 3 lü çalışan sistem sonuçta 2 si bitmiş 1 i ne çarpanlarla daha çabuk parça gelmesi gerekiyor ama sonuç ortada .

-Kilitlenmesi uygun supportla görüşüyorum

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.