Betada Sıkıştım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOPİNGLİBEBE tarafından 12 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beta kapsında kaldım sıkıştım nasıl cıkıcam ne atlıyor ne birşey

2. ateistkeci

ateistkeci User

Supporta yazman gerekiyor hocam onlar ilgileniyorlar

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Forum içerisinde bağırmak anlamına geldiğinden tamamı büyük harfle yazı yazmak yasaklandığından konu başlığınızı düzenlemiş bulunuyorum, lütfen tekrar etmekten kaçınınız.

Sorununuzla ancak support birimimiz ilgilenebilir. Forum ekibi olarak oyun içinde hesaplara müdahale etme yetkimiz bulunmamaktadır. Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

4. arkadaşlar zeta yaptım. ödüller katlanmadı ..normal günde aldığım ödülleri verdi ..çözümü var mı bunun.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Bu gün çift ödül yoktu kapıda yapılabilecek bir şey yok

Luminous bunu beğendi.
  6. BlueSparkk

BlueSparkk User

Beta kapısında cidden bir sorun var. bugün 2 defa alpha yaptım sorunsuz, 1 defa gamma yaptım sorunsuz. Beta ya girince streunerden sonra sıkıştım. suporta yazdım cıkardılar. tekrar girdim, tekrar sıkıştım. yine yazdım cıkardılar. 1BL-2BL-3BL- x5 x6 x7 haritalarında gezdim sorun yok. bettaya gelince yine sıkıştım içeride. Tekrar yazdım cıkardılar. şu anda beta kapısına atladığımda portal tepki vermiyor. heryere atlıyor ama beta portalı tepki vermiyor.

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Kapıda sıkışma problemlerine forum ekibinin yapabileceği bir şey yoktur. Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Support ile iletişime nasıl geçileceğini bilmiyorsanız gerekli konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. Suppport sorunu çözdü. Konu kilitlenebilir.

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.