Betadayım taktik verin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αğıякяuναzöя tarafından 11 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kristallinlere geldim en zorlayan yere kami 1 beyler gemi aegis 6 iris 2 flax 15 bo2 2lf4 geri kalan herşey lf3 tallinleri nasıl rahat alt ederim

2. Tek tek keserek bence ben öle yaptım ...

3. zaten devolar cok sıktı 2 saat olmuyolar kami 3 olsa neyse pet 6 lvl kami 3 alınır dimi

4. pet 8 lwl olunca 3. seviye eşyalar alınıyo. bence petini kas 8 lwl yap kami3 al. öyle gir betaya riske etme kapıyı. tek tek zorlar seni. oyun kasar vs bişey olur patlarsın kapın gider üzülürsün. hem aegis te var. git korsan görevlerini yap. çok tp veren görevleri yap. ya da cubicilere takıl cubinin canı azalınca petini aç. pet tp kassın.

5. aynen bende böle düşündümde korsan görevleri seviye yetiyo ama alınmıyo

6. 3 seçenegin var
    1- kapı yapmak
    2- cubicilere takılmak
    3- talon kesmek 2500 tp veriyor pete.

7. Drowhake

Drowhake User

Ons bende İsk deyim nick : Drowhake eski nick : Real daha gariptide yani .ılreallı.

Tabi daha şekillisi :3

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  8. tr1 deyim ben kami 3 süzde o tallinlerde kek ederler beni

9. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Görevlerini bitir pet 8 level olsun kami3 al talinlere lazer atmaya uğraşma kami at kaç hemen dağılmaya başlarlar zaten.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.