BEYAZ BULUT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *Mrs tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Mrs

*Mrs User

tr5 serverıdeyım ve adamlar baskına geldikleri zaman beni buluyolar niyeyse :D bana sıktıkları zaman üzerimde beyaz bulut çıkıyor bu nedir ?

WolfWar bunu beğendi.
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Nasıl bir beyaz bulut ?

Bir ekran görüntüsü paylaşabilirmisiniz ?

İyi Forumlar

3. *Mrs

*Mrs User

şuanda alamam gittilr bana sıkıyor ve uzerimden beyaz bultlar rakibe dogru gidiyor seri bir şekişlde

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Sar roketidir 5 li rokettir o .Senin kalkanını rakibine transfer ediyor...

5. Teknoloji fabrikasındaki enerji transferi yeteneğide olabilir.

6. *Mrs

*Mrs User

yok bende var onlardan ama olmuyor belki enerji transveri olailir arkadaşın dediği gibi

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Rakibin üzerinde artı işareti gibi birşey çıkıyor mu acaba?

8. Merhaba ,

Büyük olasılıkla kendine kalkan çekiyor olabilir yada enerji transferi yapıyor olabilir.

Zincirleme İmpuls

Enerji Transferi

Bunlardan birisi olabilr mi ?

İyi forumlar.

9. Bu gidişle sonuç çıkmaz. Özel bir şey farkettin mi?

10. *Mrs

*Mrs User

bunlardan biriside değil abi ya cerrah tasarımıyla seri seri vurdu ve üzerimden adama doğru beyaz bulutlar çıkmaya başladı seri bir şekilde belki oyun hatası dedim 1 hafta sonra tekrar baskına gelindi ve aynı şekil bir daha oldu

11. SORRYAGA

SORRYAGA User

Gördüğün zaman ekran görüntüsü alabilirsen sana net bir cevap verilebilir böyle tahminle olacak gibi değil...

12. Merhaba ,

Konuyu şimdilik Yeni Başlayanlar bölümüne taşıyorum. Ekran görüntüsü alabilirseniz konuya ekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.