Beyaz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 27 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Efendim hocam :D

Söyleyin hocam sizi dinliyorum :D

Gerçeği ben bi markete gidip geleyim yağmur şiddetlenmeden Lipton alacam :D

2. _DODGE_

_DODGE_ User

@.BEYAZ.

Hocam buyrun ne diyeceksiniz çok merak ettim :D

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Selam :D

4. _DODGE_

_DODGE_ User

As da buyurun hocam benimle görüşmek istiyor muşsunuz ?

:D

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Bak tek tek yazıcam iyi oku :D

Bizim savunulmaya ihtiyacımız yok.

Sen görüşünü belirtebilirsin ama sürekli savunma yapmana gerek yok.

Her insan kendini savunabilir.

Kimseyle tartışmaya girecek şekilde konuşma.

Bırak düşüncelerini söylesinler.

Hakadenler gerekli cezayı alır.

Senin bu şekilde yapman seni primci gibi gösteriyor.

Bende bir üye olsam senin bu yazdıklarından dolayı sana pirimci derim.

Ama senle bir çok kez sorun yaşadık ekip olarak.

Ve biz biliyoruz ki sen bunu prim için yapmıyorsun

Ama bu şekilde devam edersen aynı laflar yine önüne gelecek.

Bırak insanlar kendi yorumlarını belirtsinler.

Bu konuda umarım anlaşmışızdır.

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam af edersiniz de bu yolu ben seçtim.

Yardım etmeyi ben seçtim.

Ben insanlara prim yapmadığımı gösterebilirim ve ben sizden yada Artemisden bu güne kadar gemim olsun yada başka bir şey olsun kendim için hiç bir şey istemedim hep toplum için bir şeyler istedim.

Bir insan kendini savunabilir bunun farkındayım ama yönetime yöneltilen ithamlar o kadar kabardı ki artık cidden can sıkıcı olmaya başladı.

Aylık giriş bonusu gerçek oldu ? eee ben kendim için mi istedim ?

Hayır ?

Benim ne youtube kanalım var nede sosyal medyada hesabım var nede ben bu işten kazanç sağlıyorum.

Bu yolu ben seçtim.

Şimdi size bir şey soracağım beyaz mod bir insan kim olursa olsun haksızlığa uğrarsa siz çekip gider misiniz ?

Ben hayatım boyunca iyi olduğum için kaybettim ve ihanet yedim ama içim her seferinde rahattı neticede ben yapacağım kadar insanlığı yapmıştım o yüzden pişmanlık duymuyordum.

Kim ne söylerse söylesin Artemis kendini savunuyor zaten ben kendisini savunamıyor demiyorum zaten.

Ben bunu red ediyorum üzgünüm iyi forumlar.

7. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Bakın ben size yazmayın demiyorum.

Yazmanız bizi memnun ediyor.

Ama şöyle düşünün.

Birşeyler size haksız geliyor ve bunu dile getirmek istiyorsunuz.

Siz size göre haklısınız ve karşıyı dinlemiyorsunuz.

Konuşanlar haklı mı haklı değiller ama eleştirileri kaldırmak gerekir bazen.

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Bakınız efendim onların yaptığı eleştiriden çıktı insanlara iftira atarak eleştiri yapılmaz insanlara eleştiri yapmak istiyorsan efendi efendi usluplu şekilde konuşursun gelip de sen primcisin yok şusun yok koministsin yok sen faşistsin gibi ithamlar damgalarsak bu iş eleştiriden çıkar tartışmaya dönüşür.

Onların yaptığıda eleştiri değil.

Alınmayın ama ben uzun süredir bu çürük elmaların olduğunu size söylediğimde bana inanmıyordunuz e şimdi ne oldu ? Ortaya çıktılar...

Vicdanım rahat neticede prim yapmıyorum neticede bir şey kazanmıyorum...

Siz yine takımca alttan alıyorsunuz bununda farkındayım fakat ceza verilirse zaten bu işler iyice çığırından çıkar şu an zaten millet delirmiş durumda.

İnsanları sağ duyulu olmaya davet ediyorum zaten gerçekler ortaya çıkınca insanlar yaptıkları hatanın farkına varacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum bana karşı karalama kampanyası yürütmek isteyen çok insan var neticede bu oyunda yada forumda sevilen bir üye değilim bunca zaman zaten diyorlardı ya sen adminlere hakaret ediyorsun şimdide diyorlar ki adminleri savunuyorsun :)

Dili olan konuşur sesi yüksek çıkanın dediği olur...

Bana istedikleri kadar ithamlarda bulunsunlar ben kanıt göstersemde prim yapmadığıma dair onlara göre ben primci ve düzenbazım ama af edersinizde gelip kendilerine hiç bir zaman biz yediğimiz haltları biliyor muyuz diye sormazlar :)

Neyse bu teklfinizi red ediyorum insanları sağ duyulu olmaya davet edeceğim iyi forumlar.

9. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Sizden ricam tartışma çıkarmamanız.

Çıkardınız demiyorum.

Sizlere iyi günler diyorum.

Ayrıca bizi desteklediğiniz içinde teşekkür ederim.

10. _DODGE_

_DODGE_ User

Zaten tartışma çıkarmaya niyetim yok ama bunu onlar yapıyor çünkü laf bulamıyorlar beni kızdırıp aklınca hakaret etmemi bekliyorlar ama bunu yapmayacağım.

Son bir şey daha;

Ben hayatım boyunca doğru düzgün kazanan tarafta olmadım hep kaybeden taraf oldum bundan sonrada zaten kaybedeceğim pek de bir şeyim kalmadı o yüzden eskisi kadar hiç bir şeyi önemsemiyorum kafamda rahat.

Benim amacım insan olmayı göstermek hala şu kahrolası üç günlük Dünyada adam gibi adamların hala var olduğunu göstermek.

Bu güne kadar kime dost dediysek hep satış koydu ister erkek ister kız olsun hiç biri fark etmiyor insanların gözünü hırs bürümüş toplumun gözü hep daha fazlası hep bana hep egoma olmuş ?

Bu günlerde insanların kendi zevkleri için başka insanların canını yakmasını görmekten bıktım usandım çünkü bu durumu herkesten iyi biliyorum herkesten daha iyi yaşadım bir insanın senin gözünün içine baka baka sana çok değer veriyorum deyip tekmeyi vurmasınıda çok iyi biliyorum bu gözler çok şey gördü bu kulaklar çok şey duydu bu eller çok şey his etti o yüzden tahammülüm kalmadı.

Ruhunuz saat gibi çalışmıyorsa yaşamanın anlamı nedir ki ?

Tekrardan iyi görevler.

11. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Bazen bazı şeyleri kafaya takmamak gerekir.

Size bende tavsiye benim için birinci kuraldır ailen dışında kimseyi umursama.

Ve canını sıkmasına izin verme :D

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Keşke öyle olsa beyaz keşke öyle olsa.

Ailede belli bir yerden sonra canını sıkmaya başlıyor kafayı yemek üzere oluyorsun sonunda gidiyorsun bir odaya kendini kilitliyorsun yiyeceğini içeceğini alıyorsun bilgisayarını alıyorsun keyfine bakıyorsun.

Yavaş yavaş kendi derinliklerinde kayboluyorsun sürekli düşünüyorsun sürekli ve diyorsun ki işte ben buyum kim ne derse desin ruhum rahat...

İyi forumlar.

13. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

İçe kapanık yaşamak iyi değildir.

Sorunları gidermek buna çözüm bulmak gerekir.

14. _DODGE_

_DODGE_ User

Ben böyle rahatım beyaz.

Kime ne laf anlatabiliyoruz ki :)

Kime iyilik yapsak kime samimiyet kursak suyunu çıkarıyor :)

Dünyanın çivisi çıkmış zaten insan gibi insan olduğumu görseler de bunu hep suistimal etmek isteyen oluyor :)

Huzurum içimde kasanın anahtarını çoktan denize attım :)

Sence ben neden birden bu davranışları kestim ?

Dertlerim bana yetiyor :)

Herkesin sorunları var ama benimkiler bana yetiyor :)

Hayat bazılarına çok merhametli olurken maalesef de bazılarına pek de merhametli olmuyor.

Şükür ederiz ama bu şükürü etsek de içinde kalır dersin ki ben bunları yaşayacak ne yaptım ne yaptım ki bunları hak ettim :)

Bazen diyorum ki şu oyuna keşke başlamasaydım bana bu oyunu öneren arkadaşı hiç bir zaman dinlemeseydim diyorum ama olan oldu :) Artık bu günlerdeyiz yapılacak bir şey yok :)

Bazılarına ergen gibi gözükebilirim ama sıkıntı şu ki bunların ergenlikle alakası yok maalesef :)

Yaşıtlarımdan daha olgun bir insanım onlar eğlencesine bakarken ben sadece düşünür ve sorgularım mantık ararım.

Neyse artık suyun aktığı yere doğru gideceğiz artık yapacak bir şey yok.