Beyin Yakan Kapı(Terror Kapısı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mcqeen tarafından 8 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mcqeen

Mcqeen User

Bu yeni gelen terror kapısı çok kolay. Biraz daha kolay kapı olabilirmiş.;) Beyin yakan kapı demek geldi içimden. Bu kapıyı kim hazırladıysa ona şapka çıkarıyorum. Zeta kapısının bosslarından 3 tane yollayan teki saten 17bin vuran bosslar çok akıllıca. Uber lokum kesiyorsun 500 uri veriyor 40bin vuruyor. Sonra 20 tane veya daha fazla olabilir uber kristallon gönderip saldırı menzillerine bile giremiyorsun. Yeni oynayan oyuncular için üzücü bir kapı. Ben beğenmedim acıkcası.

2. Gidecek uygun yol var onu bulursan biraz daha kolay uber sibelonlar var etkili merterlerin olduğu bölümü bulmanız lazım sadece.Kolay gelsin;)

3. 4 saat sürdü kapıyı bitirmem ve pet kalkan protokolü verdi. Bi dahada terör kapısına girmem

4. GannicusP

GannicusP User

Ben izlediğim yolu anlatayım 5-6 k vuran bir oyuncu olarak tek tek kesmem mümkün değildi.Ful hız diroitler full kalkan olarak girdim kapının içindede %50 kalkan bonusu geldi.Kapıdaki yaratıklardan 2-3 darbe alıp kami atıp kaçarak kestim(uber lordakium ve devouererler hariç onlar kamiyle yıl sürer mecbur elit sıktım)3 devourerden sonra 30-40 melter geldi ara verdim orda devamı nasıl bilemem buraya kadar 4 saat sürdü.
    Kazancım: 4 bin helstrom ,12 bin rb-214 ,40 bin mcb-50,4 bin plt-2021 30 bin uridium

Son düzenlenen: 8 Mart 2018
  5. Aliens

Aliens User

Evet, yeni başlayan dostu bir kapı olduğunu söyleyemem ne yazık ki. Ama bizim seviyemizdekiler için çok iyi. Benim kapıyı bitirmem oyalanmalarıma rağmen 1.45 dakika sürdü.

6. xalezeus

xalezeus User

kapı kasıyor ya

7. Atabey

Atabey User

Ödülleri ne peki link var mı?

8. Mcqeen

Mcqeen User

Bu kapıyı ben bitiremedim. 20 tane uber sibelon kestim sonra yine ilerki seviye kapıya atladım ilk baş 2 tane uber lokum ufolar falan sonra boss kritallon geldi. Tekrar ufolar ve yine 20 tane uber sibelon geldi. Oyun dondu patladım 275 bin vuruyorlar bir daha bu kapıya girmem. Sonu yok kapının her tür 20 tane uber sibelon geliyor. Baş ağrısı bu kapı.

Mekansız.Baykuş bunu beğendi.
  9. Sorun şu ki kapıda pet çalışmıyor.(Global Avrupa 1)

10. uber sibelonlar haklarını arıyor bnce onlarla oyunada çok ilgilenemiyoz çünkü :D

-gemi2012- bunu beğendi.

11. 8 iris 8 lf4 full lf3 full kalkan 17 arge gemiye bitirdim. Cephane çok harcadım. Senin dediğin 20 ubersibelon son bölüm. Sonra ufolar gelcek bi tanede büyük ufo ondan sonra struner gelip bitcek

12. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Ödüllere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Mcqeen

Mcqeen User

Ben 20 uber sibelon kestim sonra kapıdan atladım. Yine çöp yaratıklar geldi ufolar boss kristallon ve uber lokum sonra bir baktım yine 20 tane uber sibelon geldi kapıyı bıraktım. Saçma bir kapı her tur 20 sibelon gelip duruyor.

14. en son gelen 20 uber sibelonda sıkıldım bıraktım 70 k x4 vardı 10 k kaldı elime geçen tek şey kazandıgım 40-50 k uridium

15. Toplam kaç tur var yani verilen linkte hiç bir bölüm için ne tür yaratıktan kaç tane geldiği yazmamaktadır.

Hafızasında tutan var mı?

16. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba

Bu konuda sizin için bir S.S.S. hazırladık buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Mcqeen bunu beğendi.
  17. Mcqeen

Mcqeen User

Yaratıkların canları da yazsa güzel olur. Son bölüme yakın bir UFO geliyor. 4k vuruyor ama canı çok sonra 40 tane uber sibelon ard arda geliyor oyundan soğutuyor bunlara bir güncelleme gelmeli. Ya uber sibelon azaltın yada vuruş menzilini düşürün. 20 tanesi 2 kere vurdumu ölüyorsun. Yinede çok zorlama bir kapı. Beğenmedim.

18. Sağlam gemiler için yapılmış bir etkinlik bence.

x3 ve x4 haricinde kısa sürede bitmeyecek kapı.

19. Mcqeen

Mcqeen User

x4 sarı taşla 50k vuruyorum yine yapılmıyor. Daha sağlam ne kadar olacağız? :D

20. 50 vuruyorsan burgu varsa kolay bitirmen lazım biraz kaçak dövüşeceksin o kadar.:(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.