Beyin Yakan Kapı(Terror Kapısı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mcqeen tarafından 8 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adamlar x1 le kapı yapıyor en fazla 7-8 k vuran biizm ts de sen 50k vuruyorum yapamıyorum diyorsun valla sanırım azıcık yetenek lazım birde kamikaze çok önemli.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Mart 2018
  2. Mcqeen

Mcqeen User

Uber sibelonlar zorluyor. Ne yaparsam yapayım hasar veriyorlar çözemedim hep 40 tane uber kesmek kolay değil.

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  3. yasin01

yasin01 User

50 vuruyorum güve ile yapılması daha kolay geçen etkinlikte kapı hakkında ki düşüncelerimizi yazdık kimse uber sibolardan memnun değildi çok sıkıcı 1 dalga olsa tamam ama arka arkaya 2 sibelon grubu var malesef çok soğutuyor.

*DELİBEDRİ* bunu beğendi.
  4. Beyler kapı kolay üstelik sağlam uri kalıyorsunuz 1.5 saatte bitirilecek bir kapi

5. Hani pet protokol 4 seviye verecekler ya ondan 2 sefer 20 lik sibo getiriyorlar yarın yine ayağa düşecek olan protokoller için parçalanıyoruz her zamanki oyun politikası değişmeyecek olan tek politika.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.