beyler anket yapıcam sadece mesaj atsanızda olur atmasanızda olur yani

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reloadedumut tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

kristallonmu sibelonmu

1. sibelon

oy sayısı 2
    11,8%
  2. kristallon

oy sayısı 15
    88,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sibelonmu daha iyi kesmeliyim kristallon mu arkadaşlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ekim 2015
  2. Streuner.

aries123 bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sibelon kredi olarak 102.400 uridium olarak ta 32 vermektedir.

Kristallon ise kredi olarak 409,600 uridium ise 128 vermektedir.

Geminizi geliştirdiğinizde ve Kristallon kesmenizde fayda vardır.

Keyifli Forumlar.

4. ah eb pardon adminim yazmayı unutmuşum özür dilerim burdan size boss sibelonmu kristallonmu dicektim boss sibo 800.000 can 800.000 kalkan var kristallondada öle bişiler

dlagamı geçiyon streuner diyon yav

5. Darion26

Darion26 User

tabiki StreuneR kesiceksin dalga geçen yok bizde öyle geliştik tallon kesmezi uzun sürer

6. 1-8 deki streunerdiyon deme

1 urile ne kasıcan onun yerine mordon keserim 8 uri daha iyi be ya ha

7. Darion26

Darion26 User

oyundaki npc leri bilmiyorsan biz ne yapalım yani farkettiysen ''StreuneR'' yazdım

8. 1 urilik olanmı 8 urilik olanmı söylemiyonmi 2 türlü streuner var bi 1-1 de olanlar bide 1-8 de kiler

streuneremi kaldım farkındaysan leonov var dedim boss mordon keserim daha iyi 32 uri

9. darko_pro1

darko_pro1 User

StreuneR x-8 haritasında bulunur ve neredeyse mordonla aynı güçtedir.

Ek: Gemi özelliklerinide yazman iyi olurdu.

Darion26 bunu beğendi.
  10. Darion26

Darion26 User

Burda leonovum diye birşey dememişsin önce yazdıklarını kontrol et.
    -----------
    Ayrıca mesajlarını ayrı ayrı saçma bir şekilde yazma.
    Madem burda fikrimizi beğenmiyorsun kendi dediğini yap

Son düzenlenen: 17 Ekim 2015
    sametonur1905 bunu beğendi.
  11. darko_pro1

darko_pro1 User

Geminizin ne tür ve hangi ekipmanlarınızın olduğunu belirtmemişsiniz ve sonradan belirtseniz bile herkesin görebilmesi için ilk mesajınıza eklemenizi gerekiyor. Sonraki mesajları herkes tek tek okumak zorunda değil.

sametonur1905 ve Darion26 bunu beğendi.
  12. Merhabalar;

Öncelikle üslubunuza dikkat ederek yazınız ltfen.Burada herkes kendi fikrini söylüyor bu fikir size uyacak diye birşey yok yazdıklarınızı düzgün bir anlatım ile yazınız.

İyi forumlar.

13. tamam modum streuner de iyi tamam saolun

14. Kristallon kesmek daha karlıdır bana kalırsa fakat gemi türünüzün Leonov olduğunu yazmışsınız.Eğer Kristallon kesecekseniz gemi türünüzün Leonov olmasını tavsiye etmem ancak Sibelon kesecekseniz Leonov da kullanabilirsiniz tercih meselesi.

15. tallon keserken ne kullanmalıyım ve kaçlf3 olmalıyım

16. Lazer ve roket kullanmalısın, sahip olduğun kadar LF3 olmalısın.

17. tamam saolun

18. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Tallonmu :) sibo hadi neysede tallon kesemezsin ama ekipmanlarini bilmiyorum tabi ekipmanlarini yazarsan daha iyi olur arkadaslariminda dedigi gibi streuneR kes daha iyi streuneR boss streuneR kes bak streuner demiyorum(!) hem x-8 haritasina dusman ugramaz snn acindanda iyi olur

19. Neye göre sibelon neye göre tallon? O da var senin amacın uri ise, git kutu topla npc ile uğraşma, uri+kredi ise ve leunov ile şirketinini ilk haritalarında devo+mordon+saimon üçlemesi ile günlük yüksek kârlar elde edersin. Bir de burada arkadaşlarımızdan destek için konu açıyorsun ve arkadaşlarımızın verdiği önerileri küçümsüyorsun, forum yardım için var, insanlar burada sizinle dalga geçmek için yok, burada yazan bir çok bilgi kullanıcıları memnun etmek ve gelişmelerine katkı sağlamak için var, bu insanlar yıllarını vermiş bu oyuna, daha iyisini biliyorsan foruma konu açmanın lüzumu yok.

Darion26 ve sametonur1905 bunu beğendi.
  20. şampiyon tamam tamam sakin ol kızma ben küçümsemiyorum ki
    levelim 9 leonov 3 lf3 3 lf2 1 ıris 1 flax filan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.