Beyler betadayım taktik verin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αğıякяuναzöя tarafından 19 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yav kristallonlardayım bi geçemiyorum gemim aegis elite 6 iris 2 flax 2 lf4 geri kalan full lf3 kami 3 peti salıyorum tallonların ustune bekliyo ot gibi tallonlar hmn geçiyo boşa patlıyo napcam ben ya ztn 124k vuruyolar 2 dir patlıyorum çıldırcam :mad::mad:

2. Güven var mı ?

3. elmas var Z:

bu güvenin ozelligi npc dedemi geçerli

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2014
  4. CaneR_BeY

CaneR_BeY User

Npc de de geçerli, üstelik kapılarda npc lerin dp si ile kalkanı aynı gider güvesiz, güveyi bir takıyorsun kalkanı yarıya gelmeden dp si bitiyor zaten, tallonları kamiyle kesmen imkansız betada ya imkanlı da çok uzun ve uğraştırıcı lazerle indiricen hepsini, köşeye kaçan kaçsın bırak en son temizlersin seprom at bir de x2 varsa çok rahat

5. ben kapıyı bekletiyim bi müddet o zaman

6. CaneR_BeY

CaneR_BeY User

bir sorum olucak kruvazör yazmışsın **** oynar mısın :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2014
  7. yok ya oynadıgım çok oyun var bi yeniye başlamam şu an :D

8. guve zararı ne ?

9. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Kapıda elmas uçuş düzeninin hiç bir faydası olmayacaktır. Kalp veya güve öneririm. Ayrıca pet kami atmasını istiyorsan en öndekini seç biri ikisi geçse bile arkada kalan npc'ler etkilenecektir. Ben beta tallon sadece kamikaze3 modülü ile geçtim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.