Destek Beyler Bi sorum var ? KALP uçuş düzeni hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★Cαℓιєηтσя★ tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diroit kontrol birimine kalp uçuş düzenini ekler.

Kalkan değerini % 10 ve darbe puanlarını % 20 artırır. Diğer yandan, lazer hasarını % 5 azaltır.

4 veya daha fazla diroide sahip olduğun sürece, bu uçuş düzenini satın alımdan sonra istediğin zaman kullanabilirsin.

Bildiğiniz üzere kalp uçuş düzeni

Canımız diyelim 100 k kalp takınca 120 k oluyor 100 K ya düştüğünde Kalpten çıkarsak bi etkisi veya dez avantajı varmı ?

2. 80 k ya düşer can etkisi kadar ( %20) düşer yani . Yeni başlayanlar kısmına değil Oyun İle İlgili S.S.S. bölümüne atmalıydın.

3. Olabilir Yeni başladım Oyun ile İlgili S.S.S Benim aradığım yer diğil gerekli yere zaten yanlış olsa taşınır

4. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Arkadaşımızın da dediği gibi kalkan değeriniz kaçta olursa olsun % 20 düşer. Başka sorunuz yoksa konunun mesaj gönderimine kapatılmasını isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Yeni başladım diyorsun 6 seneden fazladır oynuyorum diyorsun , benden çok bildiğini iddaa ediyorsun üstüne doğrusunu da kabul etmiyorsun , bunu bir moderatörden duyman sana iyi gelmiştir umarım... :cool::cool::cool: THUG LIFE :p:p:p

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.