Beyler bi yardım eli lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AlperenDarK tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. goli için ihaleye giricem kredim yok nasıl en kolay kredi kasarım gemi vega full lf3 4 flax hells 2 180 bin dp 50 bin kalkan

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Çok çabuk credi kasmak için eğer skylabınızda yeteri kadar promerıum var ise gönderip satabilir ve eski haritada bu ekipman ile seri olmasada biraz zaman ile credi kasabilirsiniz.
    Bence şuan sizin goliye geçmeniz yanlış olacaktır çünki ekipmanlarınız eksik ve goliye geçtiğinizde sizi kesmek isteyen çok olacak ve hatta belkide goliyi aldığınıza pişman olacaksınız gemideki ekipmanlarınızı tamamlayıp bence goliyi sonra almalısınız ve hatta vega bile şuan size bu ekipman ile zor oluyordur bence leonova geçerek ev avantajından yararlanıp eski haritalardaki npc leri keserek birikim yapabilirsiniz.

3. peki vegamı daha iyi hale getirmem için nasıl bi yol izlemeliyim

4. Vegadan vazgeçeceksin, ben Goliath aldım pişman oldum geri Leonov'a döndüm, Leonov ile x1, x2, x3 ve x4 haritalarında vuruşun, kalkanın, roket hasarın, ambarın 2 katına çıkar. Leonov ile eski haritalarda kasılıp, skylab tan promerium yollayarak hızlı credits ve uridium kasabilirsin.

5. bu leonun ana harita özelliği dimi ? ayrıca veganın hiç sansı yok su an bu ekipman için degilmi ? öyleyse ne yapsam düzelir ? demek istediginiz leo ile yükselip full elit ekipman olunca mı vegaya geçeyim ?

6. Leonov'un ana harita özelliği evet. Veganın hiç şansı yok evet. Şimdi leonov'a geç15 LF-3, 15 BO-2, 15 elit hız jeneratörün olunca Goliath'a geçersin.

7. bir sorum daha var zamanınızı almazsam - nano gövde nasıl yapılır ?

8. Galaxy Gatex enerjileri basarak nano gövde puanını arttırabilirsin.

9. -yeter123-

-yeter123- User

ben 17 lvlim goli 23 lf3 8 ırıs 9 bo2 16 argeyim benim lf3 ve bo2 ihtiyacım olmasa leouyu alıp seri uri kasarım ama crediye ihtiyacım olduğu için mecburen goliyle tallon kesiyoruz

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

leo ekipmanın yoksada seni bir nevi güçlü yapıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.