BEYLER ÇOK ACİL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Unspoken tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Unspoken

Unspoken User

15lf3 5bo2 3iris 4 flax vegayım 40bin x2 5binlerde x3 lazeri var. şimdi alphaya girsem kaç saatte biter yada yapabilirmiyim. nasl yapmalıyım

2. Ben de daha alfaya girmedim ama o kadar sordum ki artik oynamadan deneyim kazandim neredeyse :D bu ozelliklerle yaparsin alfayi eger pet kami 2 veya 3 varsa kristallinlerde sirf kac ve onu at. Eger yoksa kac kac vur teker teker 80 tane kristallin kesmek uzun surecek ama. kristallonlarda da geriye dogru kacarak ates et. Protegitlerde vur ilk once canin azalirsa hiz konfine gec canini doldur tekrar dal. Yaklasik bi 3 saat surer diye dusunuyorum. Kristallinler rahat 30 dakika surer de 1 saate de cikabilir. Kristallonlar da ayni sekilde. Protegit belki daha kisa surer ama en bastakileri de topladigimizda 3 saati asiyor.

3. DeadMauz

DeadMauz User

gemimiz aynı , bende hiç bo2 yok. x1 ve urili olan roketle yaptım kapıyı. sibelonlarda sıkılırsın ama sıkıntı değil.tallinleride dönerek kes köşeye yolla kamikazen varsa at. sibelonitlerde aynı şekilde fakat daha kolay. tallonları köşeye gönderme eğer 3 canın varsa sıkılınca patlarsın o kestiklerin eksik olarak gelir.(ben lag yüzüden 1 kere patladım 4 tallon kala) protegitler zorlar okadar.

bu arada kamikazem 1. eğer köşeye yollarsan tallinlere attığında hepsi ölüyor.

protegitlerde çok canın gider.
    12 hız 3 kalkan diroitler lf3
    15 hız diroitler full kalkan şekilde yap konfilerini. kamikazen varsa at, yoksa canın yarıya inene kadar kes daha sonra hızlı konfiye geç ve canını doldur.

Son düzenlenen: 6 Şubat 2015
  4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Yaparsın ama uzun sürer. Kolay npcleri kes sonra zorlandığın yerde geminde seprom bulunsun besler öyle kesersin ama zaman alır.

5. Unspoken

Unspoken User

Çok saolun beyler.
    bnim gemide 250k uri var katlayıcı da var kapıyı öyle açtm zaten. Sentinel alıp lf3leri 25 yapıyım bo2yi de 15 argelerde 8 yapıp (kkalkan sklığı 5/5) kalp uçuş düzenini de çekecem bunlar için indirim+vvip çektiğm zaman zaten 450bin uriyle yapıyorm 200 bin urim kaldı bunu yapnca zaten rahatlkla btirrim aceleye şimdilik gerek yok yinede çok saolun önerileriniz için :)
    Modum konu kilitlenebilir iyi forumlar

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.