beyler eskiden 1.5 k sıkıodum :D bugun 3 k 3.5 labor fln da kullanmadım lazer de almadım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RЄÂĿĦÂĈҚЄ$P tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler eskiden 1.5 k sıkıodum :D bugun 3 k 3.5 labor fln da kullanmadım lazer de almadım rütbe atladm birazcık :D sadece ??? sebebi nedir arge fln da yok :D

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Besleme yapmış olabilirsiniz leonov kullanıyorsanız eski haritalarda 2 kat vuruş sağlayan bir gemi olduğu için size farklı gelmiş olabilir.

3. Muhtemelen x1 lazerin bitmiştir ve x2 lazerini harcamaya başlamışsındır x1 ve x2 lazer cephanesinin miktarını kontrol et.

Jameika-TR ve Nefes bunu beğendi.
  4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Çok az bi ihtimal ama bazen klan savaşları oluyor herkez toplanıyor ve destek paylaşılıyor hasar desdeği 30lara 40lara cıkabiliyor öyle bi grubun yanında sıkmış olabilirsin veya büyük ihtimalle x2 dir teminatörün dediği gibi

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımızında yazdığı gibi otomatik olarak x2 yada x3 mermisine geçilmiş olabilir bunu önlemek için ise ticartten Ammo buy assistant alabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.