Beyler Ticaret ile İlgili Acil Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Talipbaba574 tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler açık arttırma ile iki tane goliath aldım kazandınız diyor fakat geminin nereye geldiğini blimiyorum param da geri gelmedi lütfen yardım edin!!!!!

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hangar kısmına girdiğinizde genel görünümden yeni almış olduğunuz goliath geminizi yerleştirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar ;)

3. Merhaba ,

Tasarımları kullanabilmek için hangi tasarım kullanılacaksa o gemi gereklidir. Eğer sizin aktif kullanımda Goliath geminiz varsa Hangar > Ekipman kısmındaki menüden sahip olduğunu tasarımı seçip kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. kısaca o aldıklarını kullanabilmek için ilk once bir goliath ın olması lazım :D

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tekrarlamamız gerekirse sizin aldıklarınız goliat tasarımı.Yine ticarette satılan 80.000 uridium değerindeki goliatı alırsanız o zaman kullanabilirsiniz.

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.