Bi Arkadaşımın Sorusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Bi arkadaşımın çarında 15 lf3 2bo2 10 tane g3n 7900 hız jeneratörü goli tasarımı solace var 1 iris 5 flax kasılması için neler önerirsiniz ??

2. gitsin cubi kessin acil irisleri fullesin lf 3 alsın argesini yükseltsin.

3. 2 Tane BO-2 Kalkan ' la Nasıl Cubikon kesebilir ki :confused:

Bence Önce Kalkanlarını , Sonra İrislerini Fullesin ve Saldırı gücünü arttırmak amacı ile İrislerini LF3 İle doldursun.

Kasılması konusunda kesebiliyorsa , Yeni Haritalarda Lordakium kessin , En hızlı onunla kasılır.

Ama arkadaş Goliath ' a çok erken geçmiş

xxC3LL4Txx bunu beğendi.
  4. Cubiye dalanlar olacaktır elbet onların yanında dalarsa ona bişey olmaz.

5. Onlarla birlikte saldırsa bile Bu Ekipmanla fazla zarar veremez ve Fazla zarar veremediği için iyi kredi ve Uridyum kasması da zor

Ayrıca sağlam oyuncuların Çoğu , Cubikon ' un kalkanlarını indirdikten sonra Kamikaze atıyor , Bu yüzden diğer oyunculara pek bir şey kalmıyor.

Mesela Ben ; 15 LF4 , 20 LF3 ( 10 Droid ) , 15 BO-2 ( Hepsi 16 Lv. ) ekipmanla , Diminisher ' ın yeteneği açıp , Cubikonun kalkanlarını indiriyorum , Sonra Kamikaze atıp Cubikon kesiyorum

Sizin dediğiniz gibi Cubikondan sağlam kasılabilmesi için , böyle bir yöntem uygulaması lazım :rolleyes:

Son düzenlenen: 10 Eylül 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.