Bi bakar mısınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OsmanlıyızPekŞanlıyz tarafından 29 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar uzun süredir oyunu oynamıyordumda şimdi pvp de kamufle bir adamı kovalarken adam böyle bir şey yapıyor benim gemimin etrafında elektrik dalgaları gibi bişey oluşuyor, benim işaretim adamdan kalkıyor yani yeniden tıklamam gerekiyor adama , şimdi bu ema olamaz ema olsaydı ema yüzünden işaretleme kalktı falan diyordu ve adamın kamuflesi bozulurdu, peki bu adam ne yapıyor da benim işaretimi kaldırıyor ?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Sperhead gemisini işaretlemişsinizdir onlarda feşlç edici özelliği kulanmıştır dıye düşünüyorum işaretiniz ondan kalkmıştır

Keyifli forumlar

3. Yok ema atmıs adam ondan öle oluyor

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyunda tekrar karşılaşırsanız resim veya videosunu çekınız forumda ve ya supporta atın ortada bı haksızlık varsa cezaları nı çeksinler kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.