Öneri Bi bakıver

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Unspoken tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Unspoken

Unspoken User

Arkadaslar benim gemi 1lf4 ful lf3 18bo2 14 arge 8iris 1havoc.

Kalp ve güve ucus düzeni mevcut suanda.

Bu aralar leonov ile seri uri kasmaya calısıyorum saatte 5-6k.
    Ben suanda kıskac ucus düzeni düsünüyorum seref bonusu ve vurus bonusu var. Ayrıca kalkan penetrasyonu cok ta umrmda deil sjsj
    biraz uri biriktirip vip+indirim paketi alırsam 158k ya argem 24 oluyo ayrıca.
    Sizce kıskacı mı alsam yada baska bi ucus düzeni mi alsam.
    Yada argeyi mi alsam?
    Bi ihtimal x3 vaktinde 75k uri de cekebilirim 225 k olur. Server tr3 eıc önerileriniz nelerdir

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Benim tavsiyem ilk önce arge yapmanızdır.Argenden sonra uridiumunuzu kıskaç düzenine vermenizdense anahtar alıp ekipman yapmanızı öneririm.Ekipman eksiğiniz azaldıktan sonra diroit düzenlerine bakmalısınız.Ama ilk iş argenizi yükseltin.

Keyifli forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

Bence argenizi 24 yapmalınıız.Fakat zeta da önemli zetayı palladium toplayark hızla açın.Bu özelliklere göre 1 havoç az ilerlemeniz için zeta kapısı yapmalısınz.Ayrıca elmas uçuş düzenini tavsiye ederim kıskaçtan çok daha önemli sizin için

4. Unspoken

Unspoken User

Kalkan kullanarak cok kasılmadıgım icin elması cok düşünmüyorum aslında ama argelerden sonra 92/8 olacagi icin elmas düsünebilirim

5. senberk99

senberk99 User

O zaman bence katlayiciyla kutu veya palla yapin ambarlari fulleyerek 2-3 kere fulleyin gunde zeta acin...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.