bi bakıvırın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAROONberet tarafından 26 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Vega spearhead goliath gemim var solace yetenek tasarımı var
    18lf3
    17bo2
    8iris
    7arge
    Pet 3 level
    15 levelim
    Sizce ne yapmam gerek urimi ne yapmalıyım credimi ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim
    İlk önce argemi kapımı petemi neye yöneliyim?

2. Merhaba ,

Ne kadar uridium var ? Ayrıca oyunda ne yapmak istediğinize ve sizin için neyin daha öncelikli olduğuna bağlı olarak değişir. Mesela bazıları önce arge yapar , bazıları LF-4 , Havoc yada Hercules için uğraşır.

İyi forumlar.

3. userqq

userqq User

lf3,b02 ve sg3n jeneratörünü fullemelisin ardından argeye yönelmelisin, daha sonra palla toplar kapılara başlarsın

4. Credimle lf3 fullerim uridiumla ne yapıyım uridiyum miktarın düşük ama bi hedef koyarsanız o hedefe ulaşana kadar uri harcamam Pete modül alıcam onamı biriktiriyim? Argemi yapıyım?

5. Merhaba ,

Krediler ile açık arttırmadan LF-3 , B0-2 ve Hız gibi eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Biriken uridium ile bana sorarsanız klasik 24 arge'ye göre dağıtabilirsiniz. PET'inizi yüksek TP kazanacağınız sırada açık tutup seviye atlatabilirsiniz. En az 8 seviye olması gerekiyor ki 3. seviye modül ve protokolleri alma hakkınız olsun.

Daha sonra ise pet'e Kamikaze 3. , Hammadde Toplama 3 , Kombo Gemi Tamir v.b. modülleri alabilirsiniz. Palladium toplayıp onları enerjiye çevirip galaksi kapısı yapabilirsiniz. Zamanla Havoc yada Hercules tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Kıyamet modum çok teşekkür ederim cevap veren arkadaşım sanada konu kilitleyebilirsiniz
    Cidden saolun modum hemen hemen her konuma bi yorum yapıyorsunuz sizi seviyorum.

7. Merhaba ,

Teşekkür ederim. Elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. :)

Konuyu bence hemen kilitlemeyelim belki daha iyi önerile gelebilir ama illa kilitleyin diyorsanız kilitleriz.

İyi forumlar.

8. Son bişey sormak istiyorum o zaman kaç bo2 alacağımı bilmiyorum 34 tane lf3\lf4 lazım onu biliyorum ama kaç bo2 bilmiyorum? (Hızlar full)
    Pete kaç adet radar protokolü ve kurtarma protokolü alıyım?
    kombo gemi tamir modülü değilde kutu toplayıcı ve ticaret modülü almak istiyorum skylapdan gelen crediyi artırmak için
    Peti pala ve kutu toplamak ve kapıda yardımcı olması için alıyorum

9. Merhaba ,

Standart olarak söylemek gerekirse 8 iris , Apis ve Zeus var gibi düşünerek 20 tane B0-2 , 35 tane LF-3 ve 15 tane hız jeneratörü olması gerekiyor. PET için kurtarma protokolüni bilmem ama ne kadar çok olursa o kadar iyidir. Hali ile radar da aynı şekilde ne kadar çok olursa o kadar iyi olur. Kombo gemi tamiri de saldırı altında değilseniz aktif ettiğinizde darbe puanı yüklemesi yapar. :)

İyi forumlar.

10. Modum ilgilendiğini için saol kilitleyelim lütfen.

11. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.