Bi el atın diroit dizilişi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EvilEpic tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisi

1. Güve-Elmas

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Güve-Kalp

oy sayısı 4
    44,4%
  3. Kalp-Elmas

oy sayısı 5
    55,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EvilEpic

EvilEpic User

Gemim aegis ve spearhead
    24 lf3 15b02 10 arge pet falan 5iris 3 flax vs. 450k uri çekip 15.argeyi alıp kalkan sıklığı yaparak 2 tane diroit dizilişi almak istiyorum. Çok KARARSIZIM .Lütfen ! Emin olmadan bişeyler söylemiş olmak için cevap yazmayın rica ediyorum! Herkes bişeyler diyor kafam allak bullak.Memnun olanlar söylesin Güveyi alacağım zaten ama kalp mi elmas mı alsam karar veremedim. Yada kalp ve elması alıp güveyi mi bıraksam veya başka bir diziliş.Unutmayın aegisim ona göre cevap yazın öncelik kasılmalık olsun baskın için de olur cubiyi rahat kesmek falan istiyorum yani şimdiden teşekkürler.

2. 2 tane diroit tasarımı alma geminde çok eksik var

3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Kalp al diğerlerine gerek diğerlerini gemin elit olduktan sonra alırsın. Keyifli forumlar.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bana kalırsa uçuş düzeni şuan size gerekmiyor bunun dışında argelerinizi tamamlayarak kalın sıktıktan sonra almanız daha mantıklı.

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Lütfen üyelerimize saygı çerçevesi içerisinde yardımcı olalım kimseyi kışkırtmadan mesaj atın.
    Uçuş düzenlerinden önce irislerinizi tamamlamanızı öneririm. Yada 1 tane uçuş düzeni (tavsiyem kalp) alıp geri kalan uridium ile iris almanızı tavsiye ederim.

Keyifli forumlar

6. EvilEpic

EvilEpic User

ilginiz ve dikkatiniz için teşekkürler. mamba-vino saygili ol!

7. mamba-vino

mamba-vino User

Modum evil epic benim sınıf arkadaşım da o yüzden üzgünüm.

8. Merhaba ,

Arkadaşlar burası bir forum ve kuralları var. Farklı ortamlarda bire bir konuştuğunuz zaman sorun olmayabilir fakat burada dikkat edelim.

İyi forumlar.

9. EvilEpic

EvilEpic User

Tamam kalp alıyorum.

10. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Başka bir sorunuz yok ise konuyu kapatıyorum?

Keyifli forumlar

11. EvilEpic

EvilEpic User

Peki kapatabilirsiniz.

12. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.