Bi Sorum Var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►ΣЯZЦЯЦMLЦ╚►ΣMЯΛΉ◄╝ tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim pc 256 Ram 512 Ekran kartı ben pc kasmasın darkorbiti daha iyi oynamak için hangini artırmalıyım 2 gb ram al kasmaz diyolar dogrumu. bide herhangi ram alsam pc ye olurmu masa üstü

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Ram alacaksanız ekran kartıda almanızı öneririm. Çünkü 2 sinin de boyutu çok düşük sizin bilgisayarınız da. Ancak hangi marka yada ne tarz ram/ekran kartı almanız gerektiğini o konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara bırakıyorum :) Yanlış bilgi vermeyeyim.

Keyifli forumlar

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ekran kartını kesinlikle asus markasını öneririm ben aldım pişman olmadım geçen yaz asus gtx 650 (2gb) almıştım süper bişi bırak darkorbiti şuan piyadaki en ağır oyunların tamamını full ayarda açabiliyorum ramlari ise 8(2x4gb) 1866 mhz gskill almıştım korsair almayı çok istiyordum ama param yetmediği gskill de karar kılmıştım ama ramlarim genede çok iyi sadece bilmeni istiyorum ekran kartını asus ramlerinide ya korsair yada gskill almanı öneririm ekran kartı en az 1 gb olsun birde bitini en az 192-250 olsun biti dediğimden daha düşükse kesinlikle 5 para etmez ayrıca ramlardede mhz hızı çok önemli ovorclok yaparak arttırabilirsin hızını ama sen genede en az 1866 mhz al ramlarini

4. Merhaba ,

Fazla bütçeniz yoksa ilk etapta ram'inizi en azından 2 gb yapmanız bir miktar fark ettirecektir. Fakat eğer imkan varsa biraz daha yeni parçalar ile biraz daha iyi bir kasa toplamanızı önerebilirim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.