Bi yol gösterin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UCAR_BK tarafından 14 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UCAR_BK

UCAR_BK User

Beyler öncelikle selamın aleykum bu oyunu 3 sene önce bırakmıştım 2 hafta olmadı yeni bi hesap ile tr5den başladım kısaca söyleyeyim hesabımda emek yok parayla yaptım ne yaptıysam daha 13 lv ve 9 iris full lf3 bo2 4 tanede lf4 var kapı yapmadım henüz ama alpha beta gamma açık zeta açıp onunla başlayacam Allahın izniyle şuan gemi 16 arge 24 arge var aslında ama sepromsuzluk işte haftaya pazar yüklü miktarda uri çekicem(1-2m kadar) sizce ne yapayım

SARIYER_BK bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Zeta'ya devam edebilirsiniz. Gelen günlük dosyalarını ve anahatları biriktirip ilerde değerlendirebilirsiniz. Ayrıca kapıdan Havoc çıkma olasılığı da var.

İlerde günlük dosyaları yine arge yaparken işinize yarar. Ayrıca biriken anahtaları açarsınız.

İyi forumlar.

3. SARIYER_BK

SARIYER_BK User

Aleyküm Selam

4. asalet87

asalet87 User

as ilk olarak bir miktar uri bırak bitirme onunla lf4 gününde açarsın full kapı yapmaya çalış havoc fullemeni önerim önceliğin bu olsun.

5. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

Aleyküm Selam ayın 18 inde etkinlik başlıcak indirimler olucaktır zaten başladı :) indirimler de onemli olan işine yarayan şeyleri aldıktan sonra 10 havocun olana kadar zetaya devam bence de koaly gele :)

6. bence de zetaya yönel galaxy kapısı açmak için indirimli günler oluyor örneğin bugün, böyle günlerde zetaları açarak tamamlamaya çalış havoclarını, indirim olmayan günlerde basma, indirimi bekle acelesi yok beklesin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.