Bıg kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BraveTurk-Laser tarafından 7 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a modum benim bir arkadaşım benim big kodumu evime sık sık geldiği ve yanında çok uri çektiğim için biliyor ve big kodunu heryere yazacağını söylüyor hesabımı kapattıracakmış böyle birşey mümkünmü ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

BİG Kodu derken , İD Numarasını mı kast ediyorsunuz ?

Bir üyenin hesabınızı kapattırması ( Hile kullandığınıza dair kanıt içeren video veya resim ' e sahip olmadığı ve sizi bu kanıtlar ile şikayet etmediği sürece ) gibi bir durum söz konusu değildir.

Hesaplar üzerinde işlem yapma yetkisi sadece , Admin takımının yetkisindedir.

Keyifli Forumlar

3. Hayır Id değil Big kodu yani uridium çekerkenki telefonda şu şu kodu yaz şuraya yolla diyor ya o kod

4. yok reis ne alaka bak keyfine dalga geçmiş senle :D

BraveTurk-Laser bunu beğendi.
  5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Telefona gelen onay kodu ile nasıl hesap kapatılabilir ? Mantıklı düşünelim , bu tür ilhamlara aldırış etmeyelim

Başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim ?

Keyifli Forumlar

6. Bunu BIG 00000000
    şu numaraya gönder: 5685 Bu Big kodundan bahsediyorum bunu bilmesiyle birşey yapamaz değilmi ?

7. yahu yok kardeşim ne alaka gülceğim yoktu akşam akşam :D

BraveTurk-Laser bunu beğendi.
  8. Modum arkadaşın dediğini onaylarsanız arkadaşın dediği doğruysa konu kilitlenebilir.

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ben zaten doğruladım , Onay kodu ile nasıl hesap kapatılabilir yada çalınabilir ? Biraz Mantık lütfen.

İçiniz rahat edecek ise söyleyeyim , Arkadaş o kod ile hiç bir şey YAPAMAZ.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.