big point türkiye acizliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nevernofear3 tarafından 3 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bigpoint türkiyedeki acizliği hiç bir oyunda görmedim genel merkezden haber gelmeden kıllarını kıpırdatamıyolar ya bir bigpoint türkiye genel başkanı olsun geretiğinde karar verecek yetkisi olsun bi takım lideri olsun bu ne boyle ya neyse şimdi argo bile olmamasına rağmen bu eleştirimden dolayı ban yicem bu yüzden yan hesap çünkü oyunda ruh yok L4N denilmiyo chatte nası ruh olsun herkez robot gibi ama darkorbitin videosunda s*çtık yazıyo onlar edebilir biz etmeyelim

just like mum

2. Merhaba ,

Tabii ki kişisel düşünceniz fakat ne gibi bir karar alınmasını bekliyorsunuz ? Oyun adına bir karar alınması zor çünkü herşey Almanya merkezde bulunuyor. Oyun adına Türk serverları için Türkiye ekibi elinden geleni yapıyor. En yakın zamandaki Hezarfen tasarımındaki etkilerimiz örnektir.

Bahsettiğiniz youtube kısmı forum ve oyun kurallarından bağımsızdır. Yani orada öyle yazıldı diye iyi yapmışlar demiyorum fakat bugün bu konu yeterince gündeme gelmiş ve zaten gerekli yere iletileceği belirtilmiştir.

Hala bunu uzatmanın ne anlamı var anlamadım. Tamam bildirirsiniz bizlerde gerekli yere iletiriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.