bigboint üyeliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve turkman47 tarafından 13 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. turkman47

turkman47 User

bigboint üyeliği ana sayfada başlanın hemen biraz sağ üstünde bigboint.com üyeliğini kaldırılmasını istiyorum ne yapmalıyım

2. Supporta mail at halleder onlar

3. turkman47

turkman47 User

Suportta yazdım suport diyor mümkün değil acaba benmi kendimi anlattıramadım

4. hesap bigpoint.com ile kurulmuşsa bağlantı koparılamıyor diye biliyorum. normal kayıt olup sonradan bigpointe bağlandıysa kaldırılabiliyor.

5. turkman47

turkman47 User

nasıl ya 3 4 ay önce arkadaşım suporta gönderdi kaldırdılar

6. turkman47

turkman47 User

7. Support mail atarsan bağlantıyı koparıyorlar.

Ne dediğini anlamamış olabilir kısa ve açıklayıcı yazman gerekiyor.

8. oben

oben User

bigpoint girişini biliyorsan kendinde yapabilirsin.orada hesap yönetimi var..

9. ECEL

ECEL User

bigpoint portal bağlantısını koparır mısınız diye yazarsan hallolur, büyük ihtimal derdini anlatamadın. ben defalarca yaptım geçmişte hesabı bigpointten açmama rağmen

10. Merhaba,

Bu konuda supportla iletişime geçiniz, onların yapabileceği bir durum varsa size yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar..

11. turkman47

turkman47 User

teşekkürler moderatörüm konu kilit

12. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz. Konunuz talebiniz nedeni ile kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.