Öneri BIGPOINT Adı Altında Eski Darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -AKDENİZ- tarafından 11 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BIGPOINT Adı Altında Eski Darkorbit Açılsınmı ?

1. AÇILSIN

52,6%
  2. AÇILMASIN

47,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -AKDENİZ-

-AKDENİZ- User

Merhaba Bildiğiniz Üzere Oyundaki Birçok Yenilik Nedeniyle Çoğu Eski Oyuncularımız Oyunu Bırakıdı Ve Bunlardan Biride Benim 2008 Den Beri Bu Oyunu Oynuyordum 2011 De Bırakdım Bu Oyunda Oyundan Çok Dosluk Kardeşlik Vardı Şimdi Neyaziki 2011 Bu Yanı İlk Kez Girdim Ve Hiç Bişey Kalmamış Bu Oyunda Ağırbaşlı Yaşda Çok Çok Büyük Abilerimiz Ablalarımız Vardı Muhabet Vardı İç Savaş Muhabeti Vardı En Önemlisi Oyunda Heycan Aksiyon Vardı Biran Önce İşimiz Bitsinde Savaşa Gidelim Opersyon Yapalım 4,5 Uber Keselim Ve Bunların Hiç Biri Kalmdı Burdan Darkorbit Yetkililerine Çağrıda Bulunuyorum Bi Eski Vıdeolara Bakın Anlaycaksınız Hüzün Heycan Herşey Ordaydı Ama Ne Yaziki Hiçbiri Yok BIGPOINT Adında Eski Darkorbit Devreye Girerse Hem BIGPOINT in İşine Hemde Eski SAĞLAM Oyuncuların İşine Gelip Bir Patlama Yaratacakdır

Stealth_Assassin bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Olabilir neden olmasın. Sonuçta hem 3D yi hem de 2D yi oynayabiliyoruz. Peki neden hem eski darkorbiti hem de yeni darkorbiti oynayamayalım.

Son düzenlenen: 12 Temmuz 2015
  3. Oyum olumlu. Bazen sıkıyor, eskiden lf-4 falan yoktu, aegis yoktu, pet falan yoktu. Yenilikler iyi fakat bazen basit oynamak istiyor insan.

4. Prophecy

Prophecy User

Olur hatta güzel olur

5. 3 oy olumsuz oda TS61 gibi klanlar kesin olar baskında onu bunu(yani kasılnı) kesmeyi çok sever
    +1 kesinlikler olmalı

6. red :)

7. -AKDENİZ-

-AKDENİZ- User

İstemeyenler Bence Yeni Başlayan Oyuncular Herhalde Eskiyi Pek Fazla Tatmamışlardı

8. Merhabalar;

Bunun olabileciğini pek sanmıyorum çünkü her oyun gibi darkorbitte zaman içerisinde değişim ve yenilenerek oyuncuların daha çok zevk alması için değişik şeyleri oyuna dahil edebiliyor.
    Eski darkorbit sürümünün tekrar akif edilmesi demek oyuncuların bölünmesi demek buda oyuncu sayısını epey
    azaltır bence olumsuz.

İyi forumlar.

9. -AKDENİZ-

-AKDENİZ- User

Ama Sayın Modertörüm Eski Oyunda Birçok Elit Oyuncu Ve Dosluk Vardı Şimdi Hiçbiri Kalmamış Eğer Bu Oyunu 2008 Den Beri Devam Etiriyorsanız Artı Ben Demiyorum Zaten Eski Ekran Gelsin Sadece 2013 Yani Yeni Ekranın Sisteme Yeni Geçdiği Günler Herkes Alışmışdı Ve Devam Ediyordu Ama Oyuna Artık Birçok Yenilik Gelmesiyle Herşey Darma Dağın Oldu Bence Bana Göre Herkesin Düşüncesi Tabikide Farklıdır Ama Hiç Birşey Eskisi Kadar Güzel Olamaz

10. Eskisi fazla fazla iyiydi bea. :D Tr1 özellikle acayip güzel ve hoştu.

11. TheMaster

TheMaster User

7 yıldır Darkorbit oynuyorum. Bence gereksiz bir konu olmuş. Yenilik her zaman iyidir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.