Bigpoint daha ne kadar görmezden geleceksiniz??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Menes97 tarafından 7 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hakkımız yendi mi?(bot konusunda)

1. evet tabiki yendi

2. hayır yenmedi

3. ne alakası var bende bot kullanıyordum

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Menes97

Menes97 User

Öncelikle bot kullananlar gayet iyi bir biçimde banlandı ondan sonra güya(?) bot kullanmayan kişilerde banlanmış ve onların banı geri açıldı o banı açılan kişilerden bir kaçıyla görüştüm adam kullandım bundan sanane ve banlanmadım oh canıma değsin siz böyle kalırsınız biz kaymağını yeriz dedi?
    Ey bigpoint bu size yakışırmı 1. güya yaptıysan o yanlış banlamaları neden yaptın 2. güya yanlış banlamalar olduysa bizim hesaplarımız neden banlanmadı ?

Bot kullanıpta banlanmayan ve hala kullanan tr4 teki nick li kişiyi supporta bildirdiğimde bana gelen cevap hüsrana uğrattı Bot kullananları yasaklamak destek biriminin sorumluluğu altında değildir! helal olsun bot kullananlar destek ekibininin sorumluluğunda değilse neydedir ? neymiş efendim sistemdeymiş o zaman sisteminiz kötü mü de bu botçular banlanmıyor veya paralı bot diyorlar o zaman bizdemi o paralı botlardan alıp illegale başvuralım darkorbit ekibi bizi bu yöne teşvik ediyor !

kim ne derse desin oyun kendini mahvetti oyun pve ye dönüştü hafta sonu urisi olan hades kapısına hücüm ediyor rütbe kasıyor , zaten global sohbet ALLAH a emanet önüne gelen istediği şeyi paylaşıyor eskiden chat moderator olurdu şimdi ekibe çalışan alamıyoruz diyeceklerine report sistemi diye bişey getirdiler ve bu saçma sistem ne yazıkki kullanışlı değil geçen adamın biri 15-20 satır küfür etti report etmemize rağmen hiç birşey olmadı bu nasıl adalet ? millet link paylaşıyor ...
    not : urisi olan derken bot kullananlar ve nasıl yaptıklarını hala anlamadığım milyonları geçen uridyuma sahip insanlar

Son olarak diyeceğim şudur ki tebrikler bigpoint daha ne kadar devam edersin bilemem ama istatistiklere bakarsan yakında yok olacağın bellidir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2018
  2. kardes bazıları chatte küfür ediyor report yapıyoruz banlanmıyo sen bot kullandı banlansın diyosun :)

3. Menes97

Menes97 User

Spark™[YiKi] onada değindim ama o adam küfür edince benden fazla tp şeref uridium kazanmıyor kendi seviyesini düşürüyor bot direk bana ve herkese zarar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2018
  4. sonun gelecek dedin geldi ki zaten :D açık arttırmada iris almak ne kadar zordu hatırlamıyor musun? herkes ilk dört irisi uri ile almak daha mantıklı derdi şimdi 2mden fazla irise basma diyorlar. bu oyun bitti zaten

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.