Bigpoint Darkorbit Android Veya IOS

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve вαттℓєcяiмє tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Olmalımı

1. Kesinlikle Olmalı +

100,0%
  2. Gerek Yok -

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkeze Selam
    Bildiğimiz üzere bazı günler oyuna giriş yapamıyoruz ve günlük giriş bonusumuzu alamıyoruz veya oyun başında değil iken uridium çekeceğimiz zamanlar (x3 x2 kampanyaları) oldugu zaman pc başında olamıyoruz.
    Ama Birçogumuzun Artık Akıllı Telefonu Var Ve Her Akıllı Telefon Sahibi Kullanıcısının Bir İnternet Veri Kullanımı Var.

Fikrim Şöyle ;
    Bir Apk Programı Düzenlensin ve Bu Programı Akıllı Telefonlarımıza Kurup Yükleyebilelim. Peki Bu Programın Bize Avantajı Ne Olucak ?

Kullanıcı Adımız Ve Şifremizle Girip Sunucumuzu Seçiceğiz

Programın Özellikleri ;- x2 x3 Gibi Etkinlikler Olduğu Zaman Bildirim Atıcak
    - Uridium Satın Alınabilinecek
    - Açık Arttırma Takip Edilip Açık Arttırmaya Katılabileceğiz
    - Sadece x2 ve x3 Etkinliği Değil Oyundaki Her Etkinlik Sadece Forumda Değil Bu Uygulamada Bilgilendirilecek Ve Etkinlik Zamanı Başladığında Akıllı Telefonumuza Bildirim Olarak Gelicek
    - Tabi bütün bunlar Veri paketi(İnternet Paketi) Açık Olduğu Zaman Gerçekleşicek
    - Dükkanda Saatlik Veya Günlük Özel İndirimlerden Satın Alabileceğiz
    - Günlük Giriş Bonusunu Devam Ettirebileceğiz

Benim Fikrim Ve Ekliyeceklerim Bu Kadar Eğer Fikir Kabul Görürse Bigpoint Tarafından Onlarda Eklemeler Yapabilirler Ve Bu Sayede x2 ve x3 Zamanlarında Birçok Uridium Satın Alamayanlar Bile Almış Olucaklar.
    Teşekkürler İyi Forumlar ...

KeskinBicak bunu beğendi.
  2. Benim oyum kesinlikle olumlu.DarkOrbit oyununun da akıllı telefonlar için viggeti olmalı.
    Google play store ve apple store gibi akıllı telefon uygulama mağazalarında bulunmalı.Her türlü bildirim alınabilmeli.

Destekliyorum.

3. Oyum olumlu iyi olur

4. KARANLIK

KARANLIK User

Bende destekliyorum.Gelişen oyun sisteminde böyle birşeyin olmaması eksiklik olmaya başladı.İyi forumlar.

KeskinBicak bunu beğendi.
  5. Prophecy

Prophecy User

Aynen kesinlikle olmalı +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.