Bigpoint E-pin Kodları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zer0DayLover tarafından 6 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 3 sene önce ile şimdi ki fiyatlar aşırı artmış durumda zamanında indirim ve katlayıcıyı 3 tl'ye haftalık alabiliyordum.

Şimdi senelik vip alsam mı diye düşünüyorum 12 ayda aylık vip almak daha pahalıya denk geliyor fakat merak ettiğim Darkorbit ile anlaşmalı olan e-pin satan sitelerin hangisinden daha ucuza vip vs bulabilirim ?

Yani açıkçası zamlar dahada gelecek gibi...

Fakat şu var internette biraz arama yaptım ve bigpointin tüm oyunlarında geçerli kuponlar olduğunu gördüm yani 1.50 TL'ye de var , 10 TL'ye de var 250 TL'lik olan var.

Kafama takılan soru ise bu kuponlar içinden LF-3 , B0-2 felan mı çıkıyor ? Yoksa katlayıcı , vip , LF-4 , prometheus LF-4 gibi şeyler mi çıkıyor anlamadım ?

Son düzenlenen: 6 Ağustos 2020
  2. oyle bişi yok

3. Valla hacım 3.50 TL'ye zamanında ben vip alıyordum 6 sene önce hemde aylıktı :D :D :D

4. 1.50 tl de 150 uri
    bu şekil gidiyor saçma bişiler boşver
    dedigim gibi alcan parayı bascan dolar 8 i görmeden al

5. Bir deneyecem 1.5 TL'lik olanı bakalım ne çıkacak :D 1.5 TL'ye ekmek bile alamıyorsun bu devirde...

6. onu bana ver sana 2k uri kasam 150 uriye deymez

7. Yanılmıyorsam o kuponlar direkt ödeme kısmında kullanmak için

8. Rastgele hediye vermiyor mu ?

OĞUZ-KAĞAN[TÜRK] bunu beğendi.
  9. Zannetmiyorum :(

10. :S

Şimdiii kaldık o zaman 1 aylık vipe , 1 haftalık katlayıcı ve indirime... :S

OĞUZ-KAĞAN[TÜRK] bunu beğendi.
  11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sağlayıcı tarafından içerik belirtilmiş olabilir. Herhangi bir e-pin kod kullanmamamış birisi olarak ne yazık ki durum hakkında yorum yapamıyorum. Ancak belirtmiş olduğunuz fiyat aralığında güncel oyun içeriği olduğunu zannetmiyorum. Oyuncu arkadaşlarımızdan bu durum hakkında görüş alış verişi yapabilirsiniz. Kişisel görüşüm olarak; bu tür alışverişlerden kaçınmanız gerektiğidir.

İyi Forumlar.