Bigpoint Girişinin Kapatılması İle Alakalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SiMuRq tarafından 15 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SiMuRq

SiMuRq User

İyi günler adminler. Ben daha önce 3 adet gemime bigpoint hesabı üzerinden girmekteydim. Sebebi ise zamanında güvenlik amacıyla bigpoint hesabına kaydedip daha sonra oradan rahat bir şekilde girebilmek için. Oyuna ara verince gemilerin giriş nick ve şifrelerini unuttum ve bigpoint hesabından girmeye devam ettim. Ancak kapatılması sonucu hesaplarıma giriş yapamıyorum. Bu hesaplarımı nasıl geri alabilirim? Bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim...

2. Merhaba,

Bigpoint girişiyle alakalı duyuru yapılmıştı .
    Duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.
    Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

3. SiMuRq

SiMuRq User

Askerden döneli 1 hafta oluyor duyuruyu görmedim ki görsem de benim sorunumu çözmüyor. çünkü gemilerin giriş nick ve şifrelerini unuttum.

4. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Hesap işlemleri ile ilgili maalesef bizlerin bir müdahale şansı bulunmamaktadır. Support'la iletişime geçerek hesabınızla ilgili daha sağlıklı ve net bir cevap alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.