Öneri Bigpoint Güvenlik Açığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rhothomix tarafından 28 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rhothomix

Rhothomix User

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Normalde huyum değildir ama sizinle de paylaşmak istedim.

4 gündür gb2 serverindeki gemime katlayıcı almaya çalışıyordum. Ama ödemeyi gerçekleştiremiyordum. İyi ki de gerçekleşmemiş. Gelelim asıl konuya. Genç Bankkartın banka hesabını kabul etmiyormuş bazı hurafelere göre. Ben de kredi hesabımdan ödeyeyim dedim ama faizi falan var mı diye bankayı aradım. Dedim ödeme yapılmıyor falan krediden ödesem faiz keserler mi falan derken telefondaki bayan sözümü kesip: "Evet, 23 27 ve 28 tarihlerinde 116 115 ve 45 liralık ödeme talep etmişsiniz fakat kartınız güvenlik açığından dolayı kabul etmemiş" dedi. Ve şok oldum. Bana orada gösterilen fiyat 3,5 tl ve açıklama/bilgilendirme bölümünde yazan yerde de 1 haftalık abonelik 3,5 lira fakat aboneliği iptal etmezsenir kendini yeniler diyordu. Ama gelin görün ki merkeze 115, 45 liralık gibi ücretlerle gitmiş bunun sebebini ben mi bilmiyorum yoksa cidden bi sorun mu var ?

Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Öncelikle şunu söyliyeyim hesabınızı farklı kişilerle paylaşıyorsanız ve kart bilgileriniz kayıtlı ise hesabınıza giren kişi bunları oluşturmuş olabilir. Öncelikle lütfen bunun yanıtını bana kesin şekilde veriniz. Ayrıca şunu da söylediler mi? Belirtilen günlerde bigpoint ödeme sisteminden mi ödeme talep edilmiş.

İyi Forumlar.

3. gecenlerde bana da oldu sadece darkorbitten alısveriş yaptıgım 1 kart var ve ben pc basında bile değilken telefonuma internet alışverişlerinde kullanılan tek kullanımlık şifre geldi. Tabi şaşırdım kart bılgılerımı kımse bılmez annem babamda dahi bilmiyo bı ıslem yapmadım tabi şifreyi alamadıkları gibi alısverısıde yapamadılar :D

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

internete kredi karti vermek yerine epin gibi daha sorunsuz alisveris sekli kullanmak faydalidir derim.

5. Rhothomix

Rhothomix User

Evet sadece bigpointten ödeme talep edilmiş zaten ben o kartı kullanmıyorum hiçbir türlü bi ödeme için biriktiriyorum 3,5 liradan birşey olmaz dedim yazdım kart bilgilerini ve o miktarlarda ücret gitmiş merkeze telefondaki bayan öyle söyledi.

E-pin ile katlayıcı alınabiliyor mu ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak alt alta mesaj yazmak yasaktır,dikkatli olalım.

Evet alınabiliyor.Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar

7. Rhothomix

Rhothomix User

3,5 tl lik katlayıcı için gerekli e-pini nasıl temin edicem ? max. 3 tl lik e-pin bulunuyor.

Ayrıca orada da böyle bir durum olmayacak olması nereden belli ?

Son düzenlenen: 29 Ocak 2016
  8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Örneğin 50 tl lik e-pin aldınız ve 3.5tl lik katlayıcı çektiniz.O e-pinden 3.5 tl lik tutar çıkarılır.Ve kalan miktarla yine alışveriş yapabilirsiniz.

Keyifli forumlar

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

var 3.5 ta var orda bynogame bence guzel bu konuda( umarim bunu demem sorun olmaz ancak oyuna bagli siteler bunlar.)

10. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Diğer sorumu cevaplamadınız hesabınızı başkaları ile paylaşıyormusunuz. Kart bilgilerini hesabınızda kayıtlı kalır başkası giriyorsa işlem yapmaya kalkışmış olabilir. Ayrıca bu durumu supportada bildirirmisiniz.

İyi Forumlar.

11. Merhaba ,

Eğer bahsettiğiniz sistem Darkorbit'i güvenli / güvenilir v.b. bir şekilde eklemediyse bu tür bir durum yaşanmış olabilir. Yani eğer bir şey tanımlı ise sorun olmayabilir fakat tanımsız ise güvenli değil v.b. şekillerde sistem tarafından engelleme yapılabilir. Mesela bir çok online alışveriş sitesi var fakat güvenli olsa bile ilk başlarda bir çok site güvenli değil gibi şeylerle karşılaşılabiliyor.

İyi forumlar.

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

o sitelere de kart vermiceksiniz atm den , 50 tl lik alirsiniz vakti geldikce paketleriniz kadarini epine cevirir kullanirsiniz.basit ve risksiz.bynogame inceleyin surekli alirim ziraat bnk atm de ucretsiz yatirma ve sorun yasamadim hic.

13. Merhaba ,

Uzun zamandır kredi kartı ile alışveriş yapan kişiler var. Onlarda bir sıkıntı çıkmıyorsa diğerlerinde de çıkmaz. Ayrıca bir çok ödeme ve alışveriş yapma imkanı var onları araştırıp - inceleyip daha uygun bulduğunuz ile alışveriş yapabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.