Bigpoint hesapları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 45plaka tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 45plaka

45plaka User

Önceklikle selamün aleyküm dostlar konum başlıkta oldugu gibi bigpoint hesapları bigpoint'in seafight ve darkorbit oyunlarını oynuyorum baya eski bir oyuncuyum 5 seneden fazladır oynarım bir çok hesabım vardı hiçbirine giremiyorum silindi sanırım silindiyse de geri getiremez miyim iyi hesaplar vardı ayrıca ben bu hesaba bir süre giremezsem yine silinicek mi ?

2. Arkadaşımında hesabı vardı darkorbit.Bigpoint hesabını bana vermişti yaklaşık 2 senedir giremedim ve silinmiş.

Sanırım bir süresi vardır silinme süresi.Aslında şifremi unuttumdan şifre talep edebiliyorum ama arkadaşın msn adresine şifre gittiğinden dolayı benim o hesaba girmem zor.

O arkadaşta bir süre önce başka ile taşındı irtibat kurmam zor.

Uzun lafın kısası şifremi unuttumdan talep edebilirsin şifreni.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hesaplara 6 ay ve üzeri zaman dahilinde hiç giriş yapılmıyorsa silinmektedir silinen hesapların mal adreslerinden arkadaşımızında yazdığı gibi şifremi unuttum mesajı yollayabilirsiniz yine hesaplarınıza ait şifreler gelmez ise supporta yazarak sorununuzu bildiriniz.