Bigpoint İftar Etknliği Hakkındaki Görüşlerinizi Bizimle Paylaşmak İçin Buraya Tıklayınız

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Merhaba,

Etkinlik hakkındaki düşünce öneri ve eleştirilerinizi ve etkinliğe katılım gösteren üyelerimizin etkinlik faaliyet resimlerini bizlerle buradan paylaşmasını rica ediyoruz.

Bigpoint İftar Etknliği SSS İçin Buraya Tıkla

İyi ve kaliteli vakit geçirmeniz dileğiyle!

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2014
    TheDarkMen_2 ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. İsteğimiz oldu :)

3. gelemediğime ağlıyorum :(

4. buzmavi

buzmavi User

:) Keyifli vakit geçirmeniz dileği ile

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. adminim gelecekte bu taraflarda (asya) olursa mutlaka gelirim :)

6. MeSQo.53

MeSQo.53 User

kayıt formunda global avrupa 1 neden yok oradaki oynayan türklerin katılma hakkı yokmu orayada acsanıza

7. sevgili admin arkadasım ...ben darkorbitin cok eski oyuncularındanım....bir gorusumu dile getirmek icin buraya yazmayı uygun gordum musadeniz ile....!! bakınız eskiden biz vs attıgımızda bile cok adil vsler yapılırdı lakin oyunu oyle bir yaptınızki Bir full gemi aynı ozellikte baska bir geli ile savasırken yanında sangi bir strouner gibi kalıyor...ARGE denildi yetmedi...diroitlere hasar fazlası verildi ..gemiye verildi...seprom beslendi..zaten arttırmada birde +10 hasar extra aldınmı diger aynı ozellikteki gemi ile arası dag kalıyor...........tamam olabilir fark olsun arada ama bu vurus farkı cok fazla ve az once bir saldırıda General isimli bir gemi tarafından bana ates edildiginde yemin bu ramazan gunu 153bin gordum zaten geminin DPsi 256bin yahu: ))) ....saygılarımla görüşümü arz eder en kısa zamanda oyuna denge gelmesi dilegimle.....hayırlı ramazanlar efendim....yeni acıldıgında TR3 ve TR4 ilk Diabollik klanı kurucularından Musa ve Mehmet sagılarımızla..

8. buzmavi

buzmavi User

Etkinlik Türk Sunucularına yönelik ne yazık ki ,bunların haricindekiler yad eller artık:):rolleyes::):p

9. buzmavi

buzmavi User

Görüşlerin için teşekkür etsemde yeri burası değildi ne yazık ki konu iftar etkinliği hakkındaydı ondan hiç bahsetmediniz

10. Davetiyeyi bekliyorum gelmesi lazımdı bugün eline ulaşan var mı?
    Bursadan katılıyorum davetiyeye göre bilet alacağım istabul için ?

11. Adminim ben aynı emailden 3 başvuru yaptım ama henüz davetiye gelmedi sorun 3 başvuru olduğu için mi acaba? cevap verirseniz sevinirim.

12. Darkorbitin böyle bir etkinlik düzenleyeceği 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyi bırak ucundan bile geçmezdi :)

Gerçekten sevindirici bir etkinlik yapılacak.Bende istanbulda oturuyorum ama maalesef katılamayacağım.

Darkorbiti bu etkinlikten dolayı teşekkür ederim.

Not : Aklıma gelen son bir şeyi sormak istiyorum.Bu etkinlik darkorbitin isteği üzerine mi oldu yoksa int cafe sahibinin darkorbite müracaatı ile mi bu etkinlik oldu.

13. Merhaba ben şimdi başvuru yapacaktım ki süresi bitmiş dedi :( Yani gelemeyecekmiyim ? :( Çok istiyodum

14. Merhaba ,

Eğer başvurularda bir sorun olmadıysa mutlaka gelecektir.

İyi forumlar.

15. Merhaba ,

Konu hakkında detaylı bilgimiz yok. Eğer olacaksa 1 tanesi üzerinden olacaktır.

İyi forumlar.

16. Merhaba ,

Konu hakkında detaylı bilgim yok fakat ADESK internet cafe'de bir çok etkinlik oluyor. Bir kaç sene önce internet cafe etkinliği de orada yapılmıştı. Teklif hangi taraftan geldi bilmiyorum fakat önemli olan etkinliğin yapılması.

İyi forumlar.

17. Merhaba ,

Sanırım gelecek listelerinin belirlenerek net bir sayı çıkartılması ona göre de hazırlık yapılması için erken bir tarihte başvurular kapatıldı.

İyi forumlar.

18. Mr.User

Mr.User User

Başta Buzmavi olmak üzere bu etkinlikden sorumlu olan herkese lafım olsun.

1- öncelikle 3 sene evelki internet kafe etkinliğine katılmış biri olarak,
    2- sene başında duyrulan etkinlik üzerine üsküdardaki kafeye gidip iptal olmasına ragmen forum veya chatde bu konuda bir uyarı yapılmamasına karşın madur olan birisi olarak,
    3- oyunda hiç birşekilde yasak olan veya Bigpointin koymuş oldugu kurallar GİŞ çercevesinde oyun oynama çalışan birisi oalrak,
    4- 2-3 senedir bigpoint yetkililerin bize güvenin biz bu haksızlıkla oyunu bu hale getirenleri temizliyip size güzel bir oyun saglayacaz diyip 50 arge 45 lf4 10 iris ve sınırsız mermilerle dolu gemileri kapatamayıp onlarla aynı ortamda halen mücadele etmeye calışan birisi olarak,

Hafta başında davetiye formunu doldurup gönderiyorum sizlere ve bir türli olumlu olumsuz cevap gelmemesi üzerine supporta bu konuda bilgilendirmesini istedim.

Gelen cevap,

katılım kotası doldugunu var sayabilirsiniz eger davitiye gelemzse.

Ben her halikarda oraya gelecem ve 2 çift laf edecem.

Benim anlayamadıgım şey,

siz darkorbit oyununu nasıl geliştiririm nasıl daha guzel bir yer yaparımın mı peşindesiniz yoksa bigpoint tarafından desteklenen bu etkinliği kendi arkadaş grubunuzla nasıl guzel vakit geciririm noktasındamısıınız...

Bu saatden sonra oraya geldıgımde 1 çayınızı bile içmeyecem bundan emin olabilirsiniz.

Ama gelecem...

Goruşmek üzere.

budark18 ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  19. Hala bir davetiye gelmedi ve ben ayın 14 ünde başvurumu yaptım.supportda kontejyan dolmuştur dedi yani madem kontejyanınız az niye böyle bir etkinliğe soyundunuz anlamadım.

20. ÇALÆÆ

ÇALÆÆ User

Pideleri biz getiriyormuşuz doğru mu

Son düzenlenen: 18 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.