Bigpoint kayıt sıfırlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -$AtarLı$- tarafından 29 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle yanliş actiysam Özür dilerim. Birisi surekli benim hesabimi kendi ustune yapiyor.Acaba ne yapabilirim aksi taktirde malesef hesabi Sildirtecegimo_O

2. KARANLIK

KARANLIK User

Nasıl kendi üzerine yapıyor anlamadım.Veya kendi üzerine yaptıktan sonra üzerinize nasıl alıyorsunuz peki ?

3. Gmail hesabindan

4. KARANLIK

KARANLIK User

Anladım ancak kişi sizin üzerinizden alıyor demekki sizde diğer kişinin hesap bilgilerini biliyorsunuzki geriye alıyorsunuz.

Bigpoint kaydınız varsa supporta kesilmesini istediğinizi yazarsanız gerekeni yapacaklardır.

5. Peki hesabım kurtarılirmi?

6. KARANLIK

KARANLIK User

Bağlantınızı koparıp hesabınızı yeni bir maile taşırsanız sorun olmaz.Ancak şifrenizi kimselerle paylaşmayınız.Hesap güvenliğinden üyeler sorumludur.

7. Son birsey soracagim bigpoint hesabımım sıfırlanmasini istiyorum dedikten sonra nasil yeni gmaile geciricem?

8. Merhaba ,

Eğer hesaba giriş yapabiliyorsanız ve mail hesabı sizinse mail ile birlikte şifre değişikliği yapabiliyorsanız hem mail adresinizi hem şifrenizi değiştirip ondan sonra support'a yaşadığınız durumu anlaşılır olarak bildirin.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.