Bigpoint Ödeme Sunucusu Almanya Gösteriyor YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve QaBBaLaH tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. QaBBaLaH

QaBBaLaH User

Beyler ödemem almanya sunucusu gösteriyor euro cinsinden ve farklı ödeme yöntemleri var.Daha 30.08.2015 de 2 ödemem varken TL cinsinden bu nasıl böyle oldu bu ödemeleri de supporta gösterdim benden Türkiye'de yaşadığıma dair ikametgah belgesi istendi böyle saçmalık olabilir mi yahu bir oyun ve resmi bir belge ne kadar saçma konum bilgisini attım resimleri ekleyeceğim zaten haklı olduğumu anlarsınız zaten neyse Konya'da öğrenciyim 7 Hazirandaki seçimlerde oy kullanabilmek için ikametimi oraya aldırdım fakat İstanbul'da yaşıyorum buradan da ikametgah alamayacağım söylendi ancak ikametgahımım buraya aldırabilirsme olabilirmiş tmm da tekrar seçimler varken buraya alırsam oraya aldıramam oy kullanamam e devlet ve ikametgah yerleşim sorgulamadan onaylı resimleri attım yine kabul etmediler sonra sessizleştiler sorun olunca hemen cevap verilmesi ama mantıklı bir izah yapılınca cevap gelmemesi beni bitirdi resmen..Aşağıdakiler durumu özetliyor yani benden kaynaklanan bir sorun değilken beni nasıl uğraştırabiliyorlar aklım almıyor

Buyrun Lİnkler:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2015
  2. eray

eray User

Haklısınız ancak keşke hakaret etmeseydiniz.%100 siz haklıyken hakaret olduğu için %100 haksız duruma düştünüz.
    Eğer başka serverda da hesap açmadıysanız dediğim gibi %100 siz haklısınız.Supporta bir isteğin olması için 2 3 kez göndermek gerekiyor.Support sistemi maalesef ki adının hakkını vermiyor.
    Kaldı ki ikametgah istenmesi ayrıca bir saçma olmuş.İkametgah edilen yeri gösterebileceğiniz onlarca değişik belge var.Zaten siz gösterebileceğiniz bütün belgeleri göstermişsiniz

3. Support yardımcı oalcaktır ama hakaret etmniz kötü olmuş bu durumda hesabınızın sınırsız olarak kapatabilme hakkı var bigpointin

4. Merhaba ,

Bu kadar ayrıntıya gerek yoktu çünkü forum üzerinden bir şey yapamıyoruz. Bu tür konularda ancak support yardımcı olabilir ve sonuç olarak yine ikametgah belgesi istenecek.

İyi forumlar.

5. Neyi saçma ?

Hangi ülkede oturuyorsan o ülkenin kuruna göre ödeme yapmak zorundasın. Adamda senden Türkiyede olduğunu teyit etmek için İkametgah belgesi istiyor ?

Bir oyun ikametgah ne alaka ?

Senin dediğin oyun , Uluslararası bir şirkete ait ve bu şirket bu oyun üzerinden ticari işlemler yapıyor. Her ülkeye Bu ticari kazancından dolayı , ülkenin kendi kurunda vergi ödemesi yapıyor.

Biraz Forex nedir , Piyasa nedir , Uluslarası firma nedir araştırırsanız , Neden böyle bir şey istediklerini de az çok anlayacağınıza eminim.

6. eray

eray User

Zaten Tr görünen ödemesi Almanya'ya geçmiş.Sorun burda.
    Türkiye'de yaşadığını gösterebileceğin tek belge ikametgah mı?

7. QaBBaLaH

QaBBaLaH User

foward unto 1000 düşün bir söyle demişler yukarıdaki fotoları boşa koymadım orada türkiyede oturduğum belli ki daha önce TL cinsinden ödeme de koydum dün atlama kupnu ve enerji satılışı vardı bende gireyim fiyatına bakayım dedim Türkiye bayrağı yerini almış almanya bayrağı TL de olmuş Euro almanyaya gitmemişim ve kullanıcı adımda başka bi yabancı server dahi açık değilken bu saçmalık ansıl birden bire oldu az düşün ya

8. Ben Resim göremiyorum , Sadece Link koymuşsunuz ki , Onlarda Link paylaşımı yasak olduğu için kaldırılmış.

9. Merhaba ,

Resimleri bazı bilgiler gözüktüğü için ben kaldırdım. Fakat sonuç olarak yine de forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Support ile iletişim kurmanız ve sorunu çözmeye çalışmanız gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.