Bigpoint Portal Girişi Hkda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 28 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bunu isteyen tekrar aktif edebilme özelliği olmalı.Ben bigpoint üzerinden oyuna girmek istiyorum.

Bütün oyunlar oradaydı hepsi teker teker kopmaya başladı bunun bir sebebi var mı?

Ayrıca çok geç kalınmış bir bildiri 03.09.2018 tarihinde bu bildiri yapılmış darkorbit sayfasından ama biz bugün öğreniyoruz forum sayfasından maalesef.

Nasıl bir sorun ile karşılaşabiliriz tam anlayamadım açıkçası.

Bigpoint girebiliyordum bir süre önce şimdi darkorbit bağlantısıyla giriyorum ama herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

Son düzenlenen: 28 Eylül 2018
  2. GÖLGE

GÖLGE User

ben zaten attığnız linkden giriş yapıyorum..şifreyi neden değişmem gerekiyo anlamadım..daha anlaşılır bi açıklama yaparsanız sevinirim:)

SilentsKiller bunu beğendi.
  3. +1

4. G_s_G_s

G_s_G_s User

ben degiştim gırdım şifreyı ama o yazıyı resmettıp kaydettım pcye sorun cıkarsa mahkeme mahkeme delılle gıderım :D

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizde kabul edersiniz ki, bu portal gelişmekte olan oyunların hızına yetişememiş ve çok geçmişde kalmıştır. Ayrıca duyuruda belirtilen sebeblerden ötrü bu karar alınmış olabilir.

İyi forumlar.

Merhaba,

Şifrenizi belli aralıklarla kendini tekrar etmeyecek şekilde değişmek her zaman hesap güvenliğinizi artıracaktır. Buna ilaveten hesaplarınızı bigpoint.com portalı kapatıldıkdan sonra sorunsuz bir şekilde erişebilmeniz için olan bir tedbirdir.

İyi forumlar.

6. zaten siteden giriş yapıyorduk bi fark yok

7. Okyanus

Okyanus Guest

Selam,

O zaman bu bildiriyi dikkate almayınız.Portaldan otomatik giriş yapan kullanıcıların nick,ıd,şifre v.b bilgilerini kaybetmemeleri amacıyla bildiri yapmaktayız.İlginize teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

8. Konu kilitlenebilir.

9. Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.