Destek Bigpoint Portalı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LARK1988 tarafından 9 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu tarz bağlantılar kaldırılsın mı?

Anketin kapanma tarihi 9 Aralık 2018.
  1. Evet bu tarz bağlantılar hesap güvenliğini tehlikeye düşürmektedir

66,7%
  2. Hayır

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LARK1988

LARK1988 User

Selam arkadaşlar

bigpoint adresindeki portaldan kurulan hesap bağlantısı hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Birçok oyuncu arkadaş bilindiği üzere hesabını kastırmak için bir şekilde oyun hesabının bilgilerini klan içersinde arkadaşlarıyla paylaşmaktadır. (Aman dikkat)

Art niyetli arkadaşlar bir şekilde güveninizi kazanıp bilgilerinizi alıp bu portal üzerinden bağlantı kurabilir ve şifrenizi dahi değiştirseniz bu portal üzerinden bir şekilde hesabınıza ulaşabilirler.

Bilindiği üzere oyun hesabımızın güvenliği oyuncunun kendisine aittir ve bir şekilde hesabını ikinci şahıslarla paylaşmak oyun kurallarınada aykırıdır.

Sayın yetkili arkadaşlar böyle bir durum varken hesabımız bu portalla bağlantı yaptırıldıysa yada böyle bir durumdan şüphe duyuyorsak nasıl kurtulabiliriz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 May 2018
  2. Cillos™

Cillos™ User

Kaldırılması söz konusu bile olmamalı zaten hesap paylaşmak yasak. Hesabı paylaşıyorsa direkt oyun kurallarını ihlal ediyor demektir. O portal tam tersi hesap güvenliği için mevcut ve Türkiye darkorbit forumunda bir kaç üye oy verdi diye bigpointin ''hadi portalı kapatalım'' diyeceğini hiç sanmıyorum.

3. LARK1988

LARK1988 User

Bigpoint portalının tamemen kaldırılsın diye bir durum demek istemedim, en basiti facebooktan dahi bağlantı kurulabiliyor, bu ve bunun gibi portallardan bahsediyorum.

Şimdi sorumun yanıtını alamadım? Bigpoint portalıyla bağlantısı yapılan bir hesabı bu portalla olan bağlantısını nasıl iptal edebiliriz?

4. Merhaba,

Öncelikle vermiş olduğunuz linki kaldırdım forumda link paylaşımı yasaktır.

Sorunuza gelicek olursak,

Hesabınızı bigpointten oluşturduysanız eğer bağlantıyı koparamazsınız, normal oyun sayfasından giremezseniz ve bigpointten giriş almanız gerekir. İlk olarak hesap oradan açıldıysa oradan aktif olur ve öyle kalmaktadır.

Ayrıca hesaba sonradan birinin girip , bigpoint bağlantısını yapması mümkün değildir , ilk olarak üyelik oradan oluşturulduysa o şekilde kalacaktır.

İyi forumlar dilerim..

5. LARK1988

LARK1988 User

Sayın Yönetici eskiden bu portalda herhangi bir hesabın giriş nikini ve şifresini biliyorsan OYUNA BAĞLANTI KUR diye bir buton vardı (bilenler bilir)

Dilediğin kadar hesabı buraya bağlayabiliyordun, bundan dolayı ve bu şekilde hesaplarınız zamanında bağlanmış olabilir,
    buradanda hesabınıza erişim yapabililer şeklinde genel olarak uyarı yapmak istedim.

Eğer hesabınızı bu portal üzerinden oluşturduysanız zaten istesenizde normal yollarla hesaba giriş yapılamaz
    ancak hesabınız daha önceden bu portal içersinde yer alan OYUNA BAĞLANTI KUR butonu vasıtasıyla bağlantı kurulduysa istediğiniz yerden giriş yapma imkanına oyuncular sahiptir.

Benim sorum bu yolla hesabı bağlanmış kişi nasıl bağlantısını kopartabilir?

Teşekkürler.

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bu bağlantıyı koparmak için destek birimimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

7. Kaldırılmamalı.

Bende bigpoint üzerinden giriyorum rahat oluyor.Ayrıca Göçebe SMod dediği gibi support mail atarsanız bağlantıyı koparıyor.

8. LARK1988

LARK1988 User

Teşekkürler arkadaşlar.

9. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Başka soru veya sorununuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.