Bigpoint ve Aritmatik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *ECHQ*** tarafından 20 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Selamlar...Kaç kişinin dikkatini çekmiştir bilmiyorum lakin bakıp araştırdığım kadarıyla kimse ilgilenip konuyla ilişkili bilgilendirme yapmamıştır. Konu başlığı çoğu kişinin cebirsel vurgu olarak algılayacağının farkındayım, maksadım o kadar matematikle boğmak değil konu son derece basit. Şu an katlayıcı avantaj paketi aldığınzda iki seçenekle karşılaşırsınız. bir haftalık diğeri 8 haftalık olan seçenekler.
    Tam da burada kapı etkinliği için çektiğim iki adet iki haftalık katlayıcı paketinin son 6 saati yazıyor karşımda... Alım yapılırken bir hafta diye ibare yazmaktadır. Oyun penceresindeki güçlendiriciler sekmesinde ise 6 gün yazar ve dikkat ettiğim kadarıyla 6 gün tam olarak değil 6 güne başladığında avantaj sona ermektedir. Yani toplamda 2 gün kaybınız olmaktadır..Şahsım adına bigpoint şirketinin art niyet taşıdığını düşünmüyorum sadece makul bir talepte bulunmak istiyorum. Satın alınmada faydalanılacak sürenin tam olarak saat karşılığı verilsin yada verilen zamanın karşılığı tam olarak verilsin... Belki ben bilmiyorumdur şirketin evrensel değerlerden bağımsız kendine ait bir takvimi var ve ona göre davranıyor olabilir. Öyle bir uygulama varsa lütfen bu konuda bilgiler oyunculardan esirgenmesin....

JUPlTER bunu beğendi.
  2. 6 gun 23 saat 59 dakika diye basliyor kardesim skinti yok testi yapildi ayni ibare benimde dikkatimi cekti ama kontrolde bu sekil

JUPlTER bunu beğendi.
  3. *ECHQ***

*ECHQ*** User

sadece 6 gün demişti bende saat felan yok ve bu bir defaya mahsus değil...

Son düzenlenen: 20 Mart 2018
  4. katlayıcı tam olarak 7 gün ama dediğin gibi 2 gün bazen 3 gün aya vurdugmuzda kayıp oluor . yanı 4 haftalık düşünürsek 21 liraya, 2 aylık yani 8 haftalık 42 liraya denk geliyor çok pahalı oluyor bu şekilde .dükkanda 2 aylık 40 lira fazla fark olmuyor aslında sonuc olarak ay demiyor hafta diyor biraz bence bigpoint uyanıklığı bilerek yapılmış bişey nasıl işci çalıştırırlar haftalık ücret veriyoruz diyen yerler var cunku yılda bi kaç günü ücretsiz çalışmış oluyor.Bu da oyuncusunu keklemeye çalışan bi firma işte.suclamaya da gerek yok işi gereği yapıyolrar sonucta bizde gercekleri söylüyoruz.

5. Ustune tikla oyun ekraninda saat bilgisini goruceksin saga acilan pencerede kardesim. Ilk bolumde gun 2. Detay sayfasinda saat dk yazar

6. 8girax8

8girax8 User

Aldığınız andan itibaren paket 6 gün 23 saat 59 dakika olarak başlar. Bende şu ana kadar bu süreden herhangi bir sapma olmadı. Eğer gerçekten de böyle bir durumla karşı karşıyaysanız foruma yazmadan önce support'a başvurup hakkınızı aramalısınız. Destek birimi eminim size yardımcı olacaktır. Ayrıca "aritmatik" değil aritmetik yazarak yazımı sonlandırıyorum. İyi forumlar.

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Şimdi aslında arkadaşların dediği gibi, 6 gün 23 saat 59 dakika ile başlıyor ancak bu tamamen ekrana sığmadığından, sadece 6 gün bölümü gözüküyor. Diğer güçlendiricilerde de aynı durum var. Örneğin 1 gün 1 saat güçlendirici için 1 gün yazar.Yani bir kayıp söz konusu değil. Ayrıca aboneliğinizin tam olarak ne zaman biteceğini kontrol edebilirsiniz. Normal paket satın alır gibi ödeme ekranını açtığınızda (eğer az kalmışsa zaten direk ekranda çıkar) statü & iptal bölümüne tıkladığınızda size tarih verecektir.

İyi forumlar.

8. yasin01

yasin01 User

1 dakikalarını arıyorlar :D yakında oyun kapanacak gibi bu kadar oyuncuya sahipken oyunun eskimesi üzücü :S

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.