BigPoint ve para

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bat34 tarafından 6 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Haklımıyım?

1. Evet

oy sayısı 4
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bat34

bat34 User

Arkadaşlar sizcede BigPoint'in tek hedefi para kazanmak değil mi? Mesela Darkorbit'de paran varsa 15 günde FullElite olabiliyorsun. Paran yoksa oyna oyna dur aylarca... Oyunda iyi olmak için
    LF-3ler full olacak , Iris full olacak , Kalkan full olacak , ArGe'de kalın sıkmaya göre ayarlamış olucaksın , iyi bir gemin olucak , tasarımın olucak , bir uçuş düzeni olucak vb kaç milyon uri tutuyor. Buda yüzlerce TL'e denk geliyor. İyi para vermem kredi ile alırım alabildiklerimi geri kalanını uridium toplarak alırım derseniz rahat 2-3 ayınızı gözden çıkartıcaksınız. Ayrıca yanlış anlamayın ama oyunda yüzlerce TL harcanacak bir oyun değil , ne kadar severek oynasam en sevdiğim oyunlardan biri olsada ve şuana kadar para harcamış olsamda oyuna şahsen genelde mmo'lar içinde öne çıkan bir oyun değil. Bigpoint'in tek amacı para harcamak olduğu sürece değişir mi bilmem ...

2. webce

webce User

aslında biraz haklısın oyun oyle para harcancak bır oyun degıl ama indirmesiz bir oyun oldugu ıcın ınsanlar iş yerınden oynayabılıyorlar oyunu zaten su an bu kadar oyuncu varsa cogu iş esnasında oynayabildiğindendir cok cok daha guzel oyunlar var ben oynuyorumda 3d daha gercekcı ve buna verdiğim parayla o tür oyunlarda kral olurdum ben tr4 de bılmeden basladım mesela adamlar full senelerdır oynuyorlar ne kadar para yatırırsam yatırayım cok yuklu bır mıktar olmadıgı surece kafa tutamıyorsun ucurum cok fazla cogu oyunda lvl olayı vardır dokunulmazlık vardır burda hıc bırı yok 1 haftalık oyuncu kasılamadıgından hep kesılmekden oyunu bırakıyor paraya dayalı bır oyun oldugunu az cok online oynamıs herkes anlar ben iş yerınden bu oyunu oynuyorum evıme gıttıgım zaman direk dosyalama sistemi ile pc ye yukledıgım oyunu oynarım kasma derdı takılma yok ve gercekcı oyunlar bu darkorbit 90 ların amiga oyunlarına benzıyor aslında dediğim gibi iş yerınden oynanması oyunun avantajı birde dikkatimi ceken aklıma gelen şu oldu bence CM ler chatte ortalıgı kızıstırıp insanların uri cekmesi için insanları gaza getiriolar sadece bir tahmin haklısın arkadaşım inan bundan daha cok paraya dayalı oyunlar var oasis şirketinin oyunlarını görsen darkorbit e verdıgın para senin sigaraya verdiğin para gibi kalır oynamadıgım online oyun kalmadı cunku denemişimdir cokda para kazanmısımdır ama bu oyunu sadece iş yerinde zaman gecırmek ıcın oynuyorum saatlerini basında gecırıcek kadar kaliteli bir oyun değil.....

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

İş yerinde oynanıyor olması çok büyük avantaj

4. bat34

bat34 User

KARANLIK , Nefes , Rehber , .SİHİRBaZ. modlarında fikrini almak isterim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Aralık 2014
  5. Merhaba ,

Beni yazmamışsınız fakat bir kaç cümle ile düşüncelerimi paylaşayım. :)

İlk olarak son zamanlarda darkorbit iyice paraya çevirdi v.b. şeklinde şikayetler gelince sırf denemek için ismi lazım değil 2 tane online tarayıcı oyununa kayıt oldum. Her ikisinde de parasız herşey o kadar zor anlatamam. Bir gemi tamiri gemi türüne göre 4 saat sürebiliyor. Bu tamiri hızlandırmak için oyun parası almış olmak ( Yani hesapta olması gerekiyor ) lazım sonra onunla süreyi kısaltıyoruz. Geliştirmeler içinde durum aynı illa para yatırıp oyun parası almak gerekiyor. Normal kasarak inanın darkorbit'ten daha zor.

Ayrıca belli alanlarda para yatırma opsiyonu olmamasını düşünmek mantıklı gelmiyor. Sonuçta şirkette bir çok çalışan var. Ayrıca sistem maliyetli bir şey öyle hava ile dönmüyor. :)

İyi forumlar.

BlackGhost™ ve Tom_Cat bunu beğendi.
  6. bat34

bat34 User

Sizin isminizi yazamadım kusura bakmayın :D Sizi etiketleyemedim.

7. Merhaba ,

Önemli değil sağlık olsun. :) Zaten forumda olan biten kolay kolay gözümden kaçamaz. :D

İyi forumlar.

8. gelen yenilikler uzun süredir oynayanlar için sıkıntı olmamıştır fazla belki ama yenilerin yapacak çok şeyi olduğu için çok para harcamak lazımmış gibi görünüyor. şunu söyleyebilirimki bu tarzda bir oyun olupda(mmo) kaç tanesinde oyuna para yatırarak alabileceklerinin hepsini kasarakda alabiliyorsunuz(hezarfen saymazsak tabi) , kasarak gelişimde süre tabiki para yatırmaya göre daha fazla olucaktır.

dip not : uridium fiyatları biraz daha düşebilir bence

9. ahmettyran

ahmettyran Guest

Yenilikler bilgisayarımı kasıntıya vurdu:D Rezil oldum 1-6 da adam ema bastı çevremde döne döne tur bindirdi.. Ben buna hala tıklamaya çalışıyorum. SoNuÇ : Tıklayamadan patladım..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.