Bigpointe hakkım haram olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥Łåžo07♥Θķåй♥ tarafından 30 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geçenki jakpote katıldım herşeyi hazırladım fakat jakpot haritaya çekmedi ve çogunluktada böyle oldu çekilenler girdi çekilemeyenler kaldı ve bigpoint bu çekilen oyunculara jakpoitin finalinin gerçekleşmesine ragmen telafi ödülü verdi burada çok büyük haksızlık var adamlar hem jakpote giriyo hem final gerçekleşiyo ödül için savaşıyolar fakat telafiyide onlar alıyo biz herşeyi hazırlıyoruz jakpote çekilmiyoruz savaşa giremiyoruz üstelikde telafi ödülü verilmiyor. Ben hakkımı haram ediyorum bu konuda emegi geçenlere saygılar...

Not : Konuyu kilitlemişsiniz yenisini açma ihtiyacı duydum güzel diyonuz cephane harcadılar verdiniz o zaman cephane verin cephane harcayanlara biz gg bastık can için bunlar neden düşünülmüyor hem harcadıkları cephane demişsiniz siz neyin kafasındasınız ? Jakpot finali yapıldı siz geridenmi geliyonuz? Final gerçekleşti ve finalist ödülü aldı katılanlar saglam savaşsaydı onlarda finalist olabilirdi ellerindenmi alan oldu bu neyin telafisi ? Biz JPA çekilmedik bunun telafisini istiyoruz

2. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Sizde güzel yazmışsınızda bu konuda yapılan açıklamayı okudunuysanız gerisi için bizden ne istiyorsunuz bu karar merkezden çıkıyor ve bizlerde sizlerin şikayetlerini iletiyoruz daha fazla zorluk çıkartarak bizleri üzüyorsunuz . Hak hukuk meselesine karışmam ama sonda saygılar kelimesinden neler çıkacağınıda biliyoruz lütfen birdaha bu tür kelimeleri kullanmayınız.

İyi oyunlar

3. GG bastında bosuna mı gitti? Cephane aldın kapı parcası aldın. Olmayan bir hakkın peşindesiniz bırakın artık şu JP muhabbetini. Bir açık buldugunuzda iyice yükleniyorsunuz nerden koparsak kardır hesabı yapıyorsunuz. Oyundur bu makineler üzerinden işlem yürütür elbet sıkıntılar çıkaracaktır. Bunu kullanmaya çalışmanız çok saçma. Bıktırdı artık şu muhabbet

Ek olarak ben mod olsam bu vakitten sonra gordugum JP başlıklı konuları okumadan kapatırdım cunku normal bir forum okuyucusu olarak bile sıkıldım.

4. güzel yazmışsın o zaman hiçkimsenin hak talep etme hakkı yoktu sonuçta jpa finalisti belli oldu demekki girenlerde sıkıntı yoktu millet savaştı biz dışarıda kaldık kapı parçası aldın diyosun paladium toplar basardım kapı için niye extra dp için uridium harcayayım başka ihtiyaçmı yoktu ya herkese verilecekti yada hiçkimseye verilmeyecekti tamam savaşa girilse savaşta sorun çıksa bişe diyemeyecem savaşta sorun çıktı herkes girdi diyecem daha savaş başlamadan sorun başlıyo sorun başlar başlamaz JPA başlıyo giren giriyo giremeyen dışarda kalıyo ve Jakpot sorunsuz devam ediyor hatta Jakpot finalisti belirleniyor Bu konuda 2. tura geçen kişilere neden telafi ödülü veriliyor telafi edilmesi gereken onlarmı yoksa dışarda kalanlarmı bunu kendinize sordunuzmu yada kafanızı çalıştırdınızmı hiç ?

sizden istedigim telafi ödülü denen ödül ya jakpote katılan giren giremeyen herkese verilmeliydi yada hiçkimseye verilmemeliydi bi üstten yazdıgımı okursanız neden böyle bişey dedigimi anlarsınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Eylül 2014
  5. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Ne diye bilirim bunu iletiriz ama kararın değişeceğini zannetmiyorum çünkü karar verildi ve bu konuda daha fazla bizleri meşgul etmeniz bişi ifade etmeyecektir.

İyi oyunlar

6. size zahmet bildirin ben bu konudan memnun deilim olmayan kişiler varmı yokmu bilmiyorum ben bu konunun görüşülmesini istiyorum tekrardan

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Önceki konuda ki mesaj da yazdığım gibi ; Aynı durumdan şikayetçi olan yalnızca siz değilsiniz

Durum bilgimiz dahilinde ve Teknik Ekibimize bildiri yapacağız.

Bu konuda kesin kararı merkez verecek , o yüzden telafi ödülünüz ' ün verilip , verilmeyeceği konusunda kesinlik veremeyiz.

Kilitlenmesi Uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.