Destek Bigpoint'i Uyandırma Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -yeter123- tarafından 9 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle bir boykota katılır mısınız?

Anketin kapanma tarihi 16 Temmuz 2017.
  1. Katılırım

71,4%
  2. Katılmam

28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -yeter123-

-yeter123- User

Arkadaşlar biz ne kadar yakınsakta kullanılan botlar yapılan hileler son bulmuyor.Bu işi çözebilecek tek yer var orası da Bigpoint.Ama Bigpoint rahat gözüküyor.Benim planım ise şu boykot edelim Bigpoint'i,oyunlarını gelen paranın azaldığını görünce keyifleri kaçacaktır.Sonunda bir problem olduğunu farkedecekleri sanıyorum.Tabii ki bu sizin kararınız.

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Merkezin bu konuyla ilgili bilgisi var.

İllegal oyuncuların eninde sonunda cezasını çekeceğine inanıyorum.

İyi forumlar...

3. amda bu boykotu yapmaya çalıştılar bunlar hikaye TS 3 bir arkadaş dedi ki '' siz bugun boykot edersiniz 5-10 tl yatırmazsınız onlar sıralamadan birini banlar sıralama gemileri 100-200 lira yatırır birbirini geçmek için .

4. -yeter123-

-yeter123- User

O zaman yapılacak bişey yok.''MMO'nun generali,2 kez Jackpot Winner,serverda sıralaması 1'' ama 1-7 kristallon kesiyor, ben sıkınca ise niyeyse porta koşuyor.Böyle mi diyelim.Bu işi çözsünler artık ya yeter.Adminler insin oyuna çocuk bile anlar bot mu değil mi diye bot kullanan hesabı direk kapatsınlar.Her serverden her şirketten bi kişi görevlendirseler bu iş bu kadar yaygınlaşmaz.

5. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Bu konuyla iligili açıklama burada yapıldı.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.