Bıktık artık !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hayaletsürücü_24 tarafından 4 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyun böyle devam ederse darkorbiti bırakırmısınız ?

1. Evet

70,0%
  2. Hayır

30,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr 1 de eskisi gibi oyuncuların olmadıgının farkındasınız değilmi ? çünkü bıktık artık bıktık ! yeter artık 2-3 gün olsa neyse hadi 1-2 haftayada eyvallah aylardır böyle bu nedir ya oyun haftanın 3 günü iyi 4 günü berbat . oyun tamamen düzeltilene dek oyunu bırakıyorum . benim gibi sürekli katlayıcı vip indirim çeken adamlarda bırakır inşallah ! . Gelipte bana video çekip atın yok çerezleri silin demeyin sizde hepiniz Tr1 in sorunlu oldugunu biliyorsunuz . Hadi selametle !

2. Katılıyorum kardeşim TR1 e önem vermiyorlar her hafta pazar günü başlıyor salı gününe kadar oyun donuyor gerekli yerlere iletiyoruz diyorlar 1 aydır iletilmedi heralde.

3. ben evete bastım ama kararsızım yinede yanlız şu tr1 i düzeltin artik.

4. kardeşim haklısın da ben şunu anlamıyorum gelen geçen neden vip indirim çektiğini belirtme zorunluluğu hissediyor zannediyor musunuz ki bu oyun vip ve indirim parasıyla dönüyor bu oyun çok daha fazlasını kazandı o yüzden vip indirim çekenler oyunu bırakınca oyun yöneticileri paniklemiyor eğer bir sorun varsa düzeltmeye uğraşıyorlardır zaten sırf vip çekenler bırakacak diye işe koyulmuyorlar zaten koyulmuşlardı

5. arkadaşlar kararsız kalınacak ne var sorunun içinde cevap var zaten..şöyleki oyun böyle diye oyuna girip birşey yapmadan çıkıyoruz..bu da oyunu bırakmakla eş değer.ne yani oynanamayan oyunu bırakmasan ne olacak ki

6. Oyun oyunluktan çıktı artık.

7. bence de oyun oynanmıyor artık

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

TR1 Sunucusuna ilişkin sorunları bildirdik. Ancak Sunucu arızalı olması durumunda , Farklı bir sunucuya taşınması oldukça zahmetli ve çok zaman alabilecek bir işlemdir.

Şuana kadar bizlere bir geri dönüş yapılmadı

Bilgi aldığımızda , sizlerle paylaşacağız.

Durumu Merkeze ilettik.

Sizden sabretmenizi isteyeceğim

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.