BIKTIK ARTIK

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve TAMAM1. tarafından 14 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TAMAM1.

TAMAM1. User

oyun ne zaman düzelecek hergün 15 kişi ts toplanıp oynamadan dağılıyor düzeltin artık şu oyunu

titans___ bunu beğendi.
  2. düzeltmiyolar sunucular kaldırmıyo aşırı kötü oyunda normal bi gemi bile yok en rütbeliler bile programlarla oynıyolar cezada almıyolar

titans___ bunu beğendi.
  3. KEŞKE GEMİ TAŞIMA OLAYI OLSADA GİDİP RUS SERVERİNDE FLN OYNASAM

4. 10 dakikka oynayayım dedim 4.dakikada yine oyun gitti

5. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Şikayet, talep ve önerileriniz için destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Merhaba,
    Konu açamadığımdan yada açmayı bulamadığımdan buraya yazayım dedim. En uygun başlık olarak burası olur diye düşündüm. Gelelim asıl konuya forumda botlarla ilgili hiç bir konu yada şikayet görmedim bu konuda tek problem gören ben miyim? Eğer sadece ben problem görüyorsam konuyu uzatmayacağım burada kapatacağım. Eğer bot kullanımı serbestse bilelim. Değilse kullananlarla ilgili ne zaman cezai işlem olur. Gerçekten eliyle oynayan para yatıran bir emekçiyim. Keyif aldığım oyundan artık keyif almamaya başladım sırf bu botlar yüzünden. Derdim sitem etmek yada kötülemek değil sadece keyif almak istiyorum oyundan amacım bu. Teşekkürler.

7. DamDamSeze

DamDamSeze User

O konuyu açtığım için üçüncü seviye uygunsuz içerikten 5 gün forum banı yemiştim. Kopya çekmek serbest ama yakalarsam sıfırı basarım tarzında bir politika uygulanıyor ayrıca o kelimeyi yazmanı da tavsiye etmem çünkü yazanlar foruma sadece google üzerinden erişebiliyor :D

8. Zaten forumda bununla ilgili birşey göremediğimden birşeylerin ters gittiğini anladım ama anlam verememiştim. Şimdi anlıyorum. Peki bu durumla ilgili bir gelişme yok mu belirsiz mi? Bu programı kullanmak serbest mi onu anlamaya çalışıyorum.

9. smoonrise

smoonrise User

Belki İroni yapıyorsun belki gerçekten cevabını bilmiyor merak ediyorsun her iki durum içinde cevap açık net 3. parti yazılım harici program oyuna müdahale eden dış etken kullanımı Yasak bu oyun kurallarında belirtiliyor ve halen değişmiş güncellenmiş değil bunun aksi bir açıklama mevcut değil ve bu tarz bir açıklama olmasını beklemek umut etmek olması gerektiğini düşünmek çok gerçekçi bir yaklaşım değil örneği hiç yok olmasıd a mümkün değil umarım açıklayıcı olmuştur .

Peki neden bu kadar yaygın halde ve böyle devam ediyor diye düşünüyorsan bu sorunun cevabı ne oyuncularda ne TR ekibinde yok olsaydı bugün bu konular konuşuluyor olmazdı .

10. Gerçekten bilmediğimden yazıyorum. Oyunu en son 15 sene önce oynamıştım. Belki çok uzun zaman geçti üzerinden ama 1-2 ay önce tekrar başladım. Oyunda arkadaş yada çevre yapıp keyif almayı umuyordum. Yazdığım kişilerin cevap vermemeleri ve chatte kimsenin yazmaması tuhafıma gitti. Bir kaç kişi zar zor buldum tanıştım sonra böyle bir durum olduğunu öğrendim. Biraz daha oynadıktan sonra tek başıma oynuyormuş gibi hissetmeye başladım. Eski zamanlardaki gibi olmadığını ve düzeltmek için birşeyler yapılıp yapılmadığını öğrenmek istiyorum o kadar. Bunun dışında ne bir cubi dönebiliyorum ne mindfire nede bu özel npcleri (capital vb.) kesebiliyoruz her yere hesaplarını bırakmış adamlar. Oyunda kristallon keserek kasılmaya çalışıyorum.

11. joetly

joetly User

hazır malum programı kullananlar için başlık ve takibinin yapılabileceği bir konu olsa güzel olur.
    bir de şu şeref bug'ı yapanlar. bunlar nasıl takip edilir ve şikayet edilir bilmiyorum ama o da gelirse güzel olur.
    1 üst rütbeye yine milyonlarca puan aheste aheste yaklaşmıştım ki son 1-2 haftada öyle bir artış gösterdi ki alt rütbeye düştüm dün :)
    yani anlayamıyorum. kademe kademe artsa hay hay diyeceğim ama neredeyse 6-7 ay ortalama aynı puanda duran rütbeye yavaş yavaş geliyorum. tam rütbe atlayacağım ne oluyorsa artık o hafta milyon milyon artıyor. bu sefer öyle bir abarttılar ki 1-2 haftada değil üst rütbeye çıkmak alt rütbeye düştüm :) şaka gibi resmen.

12. smoonrise

smoonrise User

Ortalama 2010 yıl civarı oynamışsın buda detaylı büyük banlama öncesi döneme denk gelmişsin yada duymuşsundur , şimdi yaşanan süreç çok daha fazla ilerlemiş hali maalesef o zaman illegal olsa bile aktif oyuncular çoğunluğu vardı ama şuan süreç %90 - 95 illegal ile devam ediyor oyun , legal bir klan veya oyuncu bulmak çok zor ve chatteki konuşmalarına yazılarının içeriğine çok dikkat et eskisinden bile daha dikkatli yaz yoksa 100 yıl chat banı alırsın , anlık sinir veya merak içerisine girip kural dışı yazma yada şakasını ve imasını yapma , zayıf ise hesabın bırak cubiyi kessinler sen aldığın urine bak , kapı lazım ise hala 5-3 yardımcı olacak durumda , özel yaratıklar meselesi çok karışık maalesef belirli klanların tslerin özel mülkü halinde faydalanmak konusunda inatçı ve ısrarcı olursan başına bela açılması muhtemeldir zaten illegalin avantajı ile pek şans tanımazlar sana aklıma gelenler bunlar .

13. Anlattıkların doğruysa açıkçası içimi kararttı. Söylediklerinle benzetme yapacağım ama bu yaptığım benzetmeyi burada yazmak yanlış mı onu bile bilmiyorum. Suriye Esad rejimi varmış gibi hissettim. 100 yıl chat banı nedir. gerçekten 100 yıl chat banı mı var yoksa yanlış mı yazdın? 100 yıl ban atıyorlarsa zaten oynama demek istiyor olabilirler ben bunu çıkartırım bu durumdan.

14. Erlik

Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

3. parti program kullanımı kesinlikle yasaktır. GİŞ Kurallarına aykırıdır. Bu konunun şikayet mercii forum değildir. Şikayetler destek ekibimize yapılmalıdır.

Belirtilen chat yasaklaması yüksek derecede ihlal yapan oyunculara verilmektedir. Yüksek derece ihlal yapmadığınız sürece bu yasaklamayı almazsınız. Tüm kullanıcıların kurallara uymasını ve chat/forum ortamında kullanıcılara ve yetkililere saygılı davranmasını rica ederiz.

İyi forumlar.

15. Reis kolay gelsin. Bu özel npclerin (urge, capital, regard ve diğerleri) doğduğu yani spawn olduğu yerleri rastgele yapma olasılıkları yok mu? Bu npclerin başında 3. parti programı kullananlar o koordinatlarda bekliyor ve kesiyorlar. Günün rastgele zamanında çıkan bu npclerin farklı koordinatlarda çıkması daha faydalı olacaktır. Adamın 3. parti programı tüm haritaya yayması gerekir. Elle oynayanın 1 şansı olabilir yetişebilir diye düşünüyorum.