Bıktık ya Hergün Bir Rezalet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SЄЯSЄЯí●ΜΛЧIИ●ΚΛƒΛ tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3d yi getirdiniz getireli ne porttan atlayabiliyoruz ne pet açılıyor nede slot tuşları çalışıyor bugün kü sıkıntı ise tuşlar çalışmıyor x1 sıkarken x4 e geçmek için mause tıklyıp sıkmak ozrunda kalıyor emada atamıyoruz şu işlere bi çare bulun artık sinirlenmek için mi para yatıyoruz bu oyuna

2. Hypnos.

Hypnos. User

Arkadaşım bende 3D oynuyorum klanımda 3D oynuyor hiç böyle bir sorun olmadı , bilgisayar özellikleriniz kaldırmıyorsa 2D oynayın oraya bosuna 2D özelliğini koymadılar. Hemen suç aramayın. Ayrıca çerezleri temizlediyseniz yeniden ayarlardan tuşları atamanız gerekbilir.

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kısayol tuşlarının çalışmamasına ilişkin bir soruna rastlanmamıştır,çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyebilirsiniz.

iyi Forumlar.

4. güzel kardeşim bunun pc yle alakası yok kullandıgım laptop apple marka en iyi kalitede 3d degil 5 dyi bile kaldırıcak kapasitede sorun oyunla ilgili

5. Hypnos.

Hypnos. User

Kendinize uygun tarayıcı bul mesela benim Chrome ve Operada fps 40 ın ustune cıkmıyorken Mozilla Firefox da 3d en yüksek ayarlarda 60 fps alıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum. Eğer bir sorun olsa herkeste olurdu birtek sizde veya belirli kişilerde değil

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Olayın laptop markası ile alaksı yok.Alienware oyun laptopu ve arada kasmalar olabiliyor.Bu tarz olaylar genellikle oyun sunucusundan kaynaklanır sunucudaki bir kasma oyunda kasmaya sebep olur.Yani o marka bu marka değil modlarımızın dediği önerileri denerseniz sorununuz düzelebilir.

Keyifli forumlar.

7. yok modum konun başındada dedigim gibi 3d geldi gelei sürekli sıkıntı yaşıyorum yaşıyoruz chatleri takip ederseniz anlıyıcaksınız

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Biliyorsunuz bizlerde sizler gibi oyuncuyuz.Bu tarz sorunları bizlerde yaşayabiliyoruz.Chatte ve forumda gördüğümüz şikayetleri gerekliyerlere anında bildirerek elimizden geldiğince hızlı bir şekilde sorunları çözüme kavşturmaya çalışıyoruz.Sizlere daha iyi hizmet sunmak için çoğu zaman kendi gemilerimizi bırakıyoruz kasamıyoruz.Sorunlarınızı buralarda gördüğümüzde hızla düzeltmeye çalışıyoruz.Sizlerden tek isteğimiz hemen sinirlenmektense biraz daha sukunetinizi korumanızdır.Sorunlar er yada geç düzeltilecektir.

Keyifli forumlar.

9. peki dediginiz gibi olsun konu kitlenebilir kolay gelsin

10. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Anlayışınız için teşekkür ederim.Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.