Destek bıktım bu reklamlardan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ne zaman oyuna girsem reklam çıkıyo karşıma reklamı birdaha gösterme diyorum yine gösteriyor yine gösteriyor bazen bitiyor bitane daha başlıyo kafayı yiyecem ya kafayı yiyecem sövücem artık onu istiyorsunuz ben zorla 2-3 dakikalık reklam izlemek zorundamıyım !!!!!!!!1

polatalemdar311 bunu beğendi.
  2. Evet reklam görüntüsü gerçekten çok can sıkıcı.

Ben bile diziyi tv izlemiyorum biraz sabredip interneten izliyorum.

Bende reklam çıkmıyor sanırım vip olduğumdan dolayı olabilir.

3. katılıyorum bir daha gösterme denildiğinde cıkmamalı

4. destekler için teşekkürler gerçekten kafayı yedirticek bana bazen önemli bir işim oluıyor girip hemen iki dakika sevkiyat yapıp çıkim diyorum 3 dakikalık reklamı zorla izlettiriyorlar

5. Merhaba ,

Zamanında " Bir daha bana reklam gösterme " kısmına tıkladım bir kaç defa derken şimdi hiç çıkmıyor. Aslında 1-2 dakika bile sürmüyor reklamlar. Basit boş bir hesapta çıkıyor en fazla 1 dakikalık reklam gördüm gerisi 40-50 saniye civarında sürüyor.

Ayrıca gerekli yere iletmiştik ve düzelmiş olması gerekiyor. Bir kaç defa reklam çıktığında " Bir daha bana reklam gösterme " kısmına basın.

İyi forumlar.

6. basıyoruz zaten yine gösteriyor yine gösteriyor yüz defa basıyorum yine gösteriyor

7. Merhaba ,

Benim kendi hesabımda bir yerden sonra çıkmamaya başladı ve şu anda çıkmıyor. Eğer yine düzelme olmazsa tekrar iletiriz.

İyi forumlar.

8. bence tekrar iletilmeli yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi bu sorun birtek bende yok arkadaşlarda aynı sorundan bezmiş durumda

9. en komiğide ne biliyormusun admin ? Birdaha Reklam Gösterme Deyince Uridyum sayfası açması :))

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Peki bir daha rapora ekliyorum verdiğimiz sıkıntıdan dolayı özür dileriz.En kısa zamanda çözülmesi dileğiyle.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.