Bil Bakalım Etkinliğinin Yedek Listesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~WăZqèÇíLMèZíM~ tarafından 22 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ben bil bakalım etkinliğinin yedek listesindeyim , ne olursa ben ödülleri alacağım ? Teşekkürler iyi günler...

güncel konuya adminin yanıt vermesini bekliyorum

ben acaba neden bir yanıt alamıyorum SAYIN ADMİNLER !

BU KONUYA YETKİLİ BİR KİŞİ CEVAP VERMEDİĞİ SÜRECE KONU GÜNCELLİĞİNİ KORUYACAKTIR !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2018
  2. cellat707

cellat707 User

Biri bana saldırıdan korumalı alan ne işe yarıyor anlatırım ?

yoklar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2018
  3. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Hangi gruba ait yedek listesindesiniz acaba?

4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Kendi soru veya sorununuz için farklı konulara cevap yazarsanız size yardımcı olamayabiliriz. Bunun için kendiniz konu açmalısınız ve soru yada sorununuzu başlıkta özetleyerek konu içerisine de sorununuzu yazabilirsiniz.

Bu seferlik sorunuzu cevaplayacağım.

Saldırıya korumalı alan sizin veya başka bir oyuncunun saldırı alamayacağı veya saldıramayacağı alanlara denir. Buna örnek olarak atlama kapıları, Uzay istasyonları gibi örnekler verebilirim. Bu alanlarda npc'lerdende korunabilirsiniz. Savaş halindeyken bu alanlar geçersizdir ve sadece npc'lere karşı bir koruma sağlar.

İyi forumlar...

5. 5 bilen grubunda ~wazqeçilmezim~ ne olursa ödül gelir ? bunu ogrenmek ıstıyordum sadece

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.