BİLEK HAKKI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¤•1461•TRABZON¤√¯¯™] tarafından 14 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm herkese kolay gelsin sorumlu ve diğer oyuncu arkadaşlara. oyunda bazı arkadaşlar ve klan arkadaşları oyunda bin türlü program kullanıyo adam konfi değişiyo darbe puanı doluyo grupca aynı aynı paragramı kullanarak tek kişiye aynı anda ateşleme gibi. ve belkide bizim bilmediğimiz daha neler var. peki sizlere soruyorum cete yazsan ban sebebi supporta yazsan ilgilenek yok. bu oyuncular böyle mi oynama hakkı var eyer varsa bizde ona gere hareket edelim. bilek ve emek hakkı nerde yada bizlerin bi keyfimiz için ödedidiğimiz paraların hakkı kimde? ben 4 senedir oynuyorum yapılıyo bişeler ama bazıları ya kollanılıyo yada yetersiz kalıyor....

£ƒSÂÑ£*ÃÞÃÇÌ.® bunu beğendi.
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kanıt oluşturmadan supporta atılan mesajlarda bir inceleme yapmak maalesef çok zor haklısınız bazı şeyleri bizlerde yaşamaktayız ve her daim sizlerden gelen şikayetleri bildiriyoruz supporta bir kaç video hazırlayarak göndermelisinizki inceleme daha kolay yapılabilsin bizlerin yapabileceği sadece iletmek emin olun eninde sonunda kim ne kullanıyorsa açığa çıkıyor botlar için o kadar şey yazıldı çizildi ve zamanı geldi bir çok kişi hile hurda ile kazandığı ne varsa hesabını kapattırarak ödedi ve bu şikayetlerinde sonu gelecektir emin olun ozaman daha düzenli br oyun bizimle olacaktır çok tartışılır bir konu olduğundan konuyu kilitliyorum yazmış olduğum gibi kanıtlarınız ile supporta yollarsanız incelemeler daha kolay olacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.